Mustafa Denizli'den Ozan Tufan yorumu: Gaflettir

Mustafa Denizli, Milli Takım'ın EURO 2016'da Hırvatistan'a yenildiği maçın ardından Ozan Tufan'a yapılan eleştirilere sert karşılık verdi.
Mustafa Denizli'den Ozan Tufan yorumu: Gaflettir

"Ozan Tufan’ın bu hareketini kaleci de dahil olmak üzere bir futbol takımında her oyuncu, her salise yapabilir. Bu tür istem dışı hareketler bir maç içerisinde yüzlerce defa gerçekleşir. Bir işin mantığı olur.

Bir futbolcunun oyunun devam eden pozisyonunda böyle bir şey düşünmesi mümkün değil. Türk Milli Takımı değil hangi takım olursa olsun, bir 90 dakika içinde istemsiz yüzlerce hareket olabilir.

MAALESEF KARŞILIK BULDU

Bunlar gündeme getirilecek konular bile değil. İşin tuhaf tarafı bu bizim kamuoyundan değil, Alman basını tarafından ortaya çıkan bir hadise. Bizde de maalesef karşılık buldu. Alman bir spikerin abuk, sabuk bir yorumudur bu.

Bu hareketi teknik adam da yapar ki Almanya’nın hocası Löw bile saha kenarında sürekli saçlarını düzeltiyor, kaleci de yapar hatta maçı anlatırken görmediğimiz o yorumcu bile yapar.

Böyle bir şeyle Türkiye’nin gündemini meşgul etmek özellikle de İspanya maçı öncesi abesle iştigalden başka bir şey değil. Yazık!.."

Hürriyet