Mustafa Güler: Gençlerimiz, 15 Temmuz konusunda daha bilinçli olmalı

Liseli gençler, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kadir Kırca nezaretinde Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti.
Mustafa Güler: Gençlerimiz, 15 Temmuz konusunda daha bilinçli olmalı

Liseli gençler, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kadir Kırca nezaretinde Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti. AK Parti Lise grubunun temsilcileriyle sohbet eden Başkan Mustafa Güler, tüm gençlere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diledi.

Lise gençliğine 15 Temmuz süreci ve hain FETÖ yapılanması ile Kanun Hükmünde Kararnameler çerçevesinde süre gelen soruşturmalar, gözaltı ve tutuklamalar hakkında görüşlerini aktaran Başkan Güler "Gençlerimizi 15 Temmuz konusunda bilinçli gördüm. Bizler çocuklarımıza, genç kardeşlerimize 15 Temmuz'u çok iyi anlatacağız ki ileride ülkemiz yine benzer sıkıntıların içerisine girmesin. Bu gençler teknoloji, yani iletişim araçlarının verdiği avantajla çok hızlı şekilde bilgiye ulaşabiliyor. Her türlü darbenin, vesayetin bu ülkede millet adına hangi değerleri, kazanımları götüreceğini çok iyi anlamalısınız. 100 yıl önce bittiğini düşündüğünüz savaş devam ediyor. Yapılan planların kimler tarafından hangi amaçlarla ortaya döküldüğünü hiçbir zaman unutmayın. Bu ülkenin geleceği siz gençlersiniz ve bizler size güveniyoruz" dedi. (EFE)

Kaynak: