Mustafa Kalaycı'dan dikkat çeken açıklama

MHP Konya’da siyaset gündemine ilişkin Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı’nın katılımlarıyla bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşmalarına yer veren Kalaycı, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçimlere en çok hazırlıklı olan parti olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” dedi.
Mustafa Kalaycı'dan dikkat çeken açıklama

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’nın katılımlarıyla basın toplantısı gerçekleştirildi. Düzenlen toplantıda siyaset gündemine ilişkin konuşmalara yer verildi. Seçimlere en hazırlıklı parti olduklarını ifade eden Mustafa Kalaycı, “14 Mayıs günü gerçekleşecek seçimlerin ülkemizin birliğine, beraberliğine kalıcı sonuçlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçimlere en çok hazırlıklı olan parti olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” şeklinde aktardı.

‘TÜRKİYE ARTIK O ESKİ TÜRKİYE DEĞİL’

Kalaycı, şu sözleriyle konuşmasını sürdürdü; “81 ilde il toplantılarını gerçekleştirdik. Konyamız’da da hemşehrilerimizle dertleştik, talepleri dinledik. Tüm illerde yapığımız görüşmelerde görüyorum ki 81 ilde de bu seçimlerde hedeflerine ulaşacak. Gücüne güç katacak. Elbette ki adayımız belli kararımız net. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan için yoğun çaba içerisindeyiz. Biz inanıyoruz ki engin ferasete sahip Türk milleti kararını verecek. Küresel projelere asla boyun eğmeyecek. Bizim milletimize güvencimiz tamdır. The Economist gibi dergiler bir operasyon aracı olarak kullanılıyor. Bir algı operasyonu oluşturmak için çaba harcıyorlar. Ama Türkiye’de Cumhurbaşkanının kim olacağına ancak Türk Milleti karar verebilir. Türkiye, artık o eski Türkiye değil.”

 Muhabir
Etiketler :