Mustafa Kamalak'tan veda

Saadet Partisi Genel Başkanı olarak son kez basın toplantısı düzenleyen Kamalak "Partimizin ilkelerinden asla taviz vermediğimi zannediyorum. Kınayanların kınamasına aldırmadan, doğru bildiklerimi eğip bükmeden dosdoğru söylemeye gayret ettim." dedi.
Mustafa Kamalak'tan veda

Saadet Partisi Genel Başkanı olarak son kez basın toplantısı düzenleyenMustafa Kamalak, partisinin genel merkezinde gazetecilere açıklamalarda bulunarak, helallik istedi.

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatından sonra üstlendiği genel başkanlık görevini, partisinin pazar günü yapılacak 6. Olağan Kongresi'nde bırakacağını belirten Kamalak, Yüksek İstişare Kurulu tarafından genel başkanlığa aday gösterilen Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu'na başarılar diledi.

Milli Görüş hareketinin son 50 yıllık süreçte Türkiye'nin dönüşümünün en etkili aktörlerinden biri olduğunu vurgulayan Kamalak, kendisinin de bu yolda çalıştığını belirtti.

Mustafa Kamalak, "Partimizin ilkelerinden asla taviz vermediğimi zannediyorum. Kınayanların kınamasına aldırmadan, doğru bildiklerimi eğip bükmeden dosdoğru söylemeye gayret ettim. Kimsenin şüphesi olmasın ki önümüzdeki dönemde de Saadet Partisi, siyasal hayatımızın en önemli aktörü olmaya devam edecektir." diye konuştu.

Kamalak, "Saadet Partisi'nden başka çalınacak kapı, gidilecek doğru bir adres yoktur." dedi.