Mustafa Kavuş: Vicdanlara müracaat edeceğiz

Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş: “Gönüllere girmek için hemşerilerimizin vicdanına ve ortak aklına müracaat edeceğiz” dedi.
Mustafa Kavuş: Vicdanlara müracaat edeceğiz

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Birçok mahalleye ziyaretler gerçekleştirerek mahalle sakinleri ve esnafla bir araya gelen Kavuş,  ‘Gönül Belediyeciliği’nin önemine vurgu yaparak, gönüllere girmek için atılacak her adımda, alınacak her karar da vatandaşların vicdanına ve ortak aklına müracaat edeceklerini söyledi.

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Kavuş, Seçim Koordinasyon Merkezi çalışmaları kapsamında,  AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram Kadın Kolları Başkanı Ayşe Uçar, AK Parti Meram Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Selman Avcı ve teşkilat üyeleriyle birlikte çeşitli mahallelere ziyaretler gerçekleştirerek, mahalle esnafı ve  vatandaşlarla bir araya geldi. Yaklaşan 31 Mart Yerel seçimlerinde güçlü destek isteyen Kavuş, oy versin vermesin bütün Meramlıların gönüllerine talip olduklarını söyledi.

mustafa-kavus-ziyaretler-1.jpg

Meram’ı Meram’da yaşayan herkesle birlikte yönetmek istediklerini belirten Kavuş, “Bizlerin belediyecilik anlayışında aşk var, sevgi var, insana dokunan projeler var. Gençlere, yaşlılarımıza ve esnaflarımıza yönelik projelerimiz olacak. Rehavete kapılmadan sahadayız ve seçildikten sonra da her zaman sahada olacağız. Meram’ı Meram'da yaşayan insanlarla birlikte katılımcı bir şekilde yönetmek istiyoruz. Şehrin sorunlarını bilmek, ihtiyaçlarını öngörmek büyük bir titizlik gerektiriyor. O şehri yalnızca sevmek yetmiyor, özümsemek gerekiyor. Onun için söz veriyorum, koyacağımız her tuğlada, karacağımız her harçta, dikeceğimiz her fidanda Merâmımız Meram, Sevdamız Meram, Yolumuz Meram’dır” dedi.   

mustafa-kavus-ziyaretler-2.jpg

Meram’ın geleceğini, Meram’ın yarınlarını mutlu ve huzurlu kılmak istediklerini ifade eden Kavuş, sözlerine şöyle devam etti: “Zamanımızı verimli, paramızı tedbirli kullanmak zorundayız. Dört başı mamur bir Meram hayali kuran her bir hemşehrimin gönlü huzurlu, vicdanı rahat olsun; verimli çalışıp, iktisatla yöneteceğiz. Yönetim tarzı itibarıyla yapılacak işlerde ‘ben’ kavramını ortadan çıkartacağız ‘biz’ duygusuyla hareket edeceğiz. Gönüllere girmek için atacağımız her adımda, alacağımız her kararda, vatandaşımızın vicdanına ve ortak aklına müracaat edeceğiz. Katkı vermek isteyen, ‘bu işte ben de varım’ diyen kim varsa fikrini önemseyip birlikte değerlendireceğiz”

mustafa-kavus-ziyaretler-3.jpg

Seçim öncesi ve seçim sonrasında da Meram’da sıkmadık el bırakmayacaklarını vurgulayan Kavuş, “Teşkilat mensuplarımızla birlikte adaylığımızın açıklandığı günden itibaren çalışmalarımıza başladık. İl ve İlçe Seçim Koordinasyon Merkezimizin hazırlamış olduğu programlar dahilinde son bir hafta içinde; Muradiye,  Yaylapınar, Süleymaniye, Kalfalar, Alpaslan, Havzan, Gazanfer, Aymanas, Aydoğdu, Kaşınhanı, Çomaklı, Çarıklar, Boruktolu, Lalebahçe, Aksine, mahallesine ziyaretler gerçekleştirip, hemşerilerimizle bir araya gelerek, taleplerini dinledik. Her gittiğimiz mahallemizde ‘Önce İnsan, Önce Gönül’ diyerek sıkmadık el bırakmadık. Bundan sonraki süreçlerde de hemşerilerimizle bir arada olacağız ve Meram için yapılması gerekeni el birliğiyle yapacağız” şeklinde konuştu.

mustafa-kavus-ziyaretler-4.jpg