Mustafa Kavuş; “Yapacak çok işimiz var, heybemiz dolu”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirdi.
Mustafa Kavuş; “Yapacak çok işimiz var, heybemiz dolu”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin gayriresmi sonuçlarına göre yüzde 71,41 oy oranı ile Meram Belediye Başkanı seçilen Mustafa Kavuş, “Yapacak çok işimiz var, heybemiz dolu. Artık vakit kaybetmeden hemşehrilerimizin emanetine sahip çıkarak ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz için çalışma vakti. Oy versin veya vermesin hiçbir ayrım gözetmeden Meramlı hemşehrilerimizin gönlünde yer edecek hizmetler yapmak istiyoruz. Oyunu alamadığımız vatandaşlarımızın da gönlünü alacağız” dedi.

Mustafa Kavuş yayınladığı mesajında şunları söyledi.

“Bize güvenen, bize inanan ve desteklerini esirgemeyerek şahsıma, partimize ve ittifakımıza oy veren hemşehrilerimiz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin gayriresmi sonuçlarına göre tercihini Cumhur İttifakı'ndan ve AK Parti'den yana kullanarak yüzde 71.41 oy oranı ile bu önemli göreve şahsımı uygun görmüş ve emaneti teslim etmiştir.

Ülkemizde millet iradesinin tam anlamıyla egemen olmaya başladığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile beraber mevcut bu sistemin ilk yerel seçimini gerçekleştirdik. Yoğun seçim kampanya dönemi ve akabinde seçimleri de geride bıraktık. 70 günü aşkın süredir Meramlı hemşehrilerimizi mahalle mahalle, sokak sokak, hane hane ziyaret edip gönüllerinde yer edinebilmek için çaba sarf ettik.

Bu süreçte destekleri ile bize güç veren ve her zaman yanımızda olan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Başkan Yardımcımıza, değerli bakanlarımız, milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımızın ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, liseli yeni seçmen birimlerimize, teşkilatlarımızda görev yapan personelimize kadar herkese teşekkürü bir borç bilirim. Yine Cumhur İttifakı adayı olarak MHP Meram İlçe Teşkilatımıza da verdikleri destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Asıl teşekkürü saha çalışmalarımızda bizi bağrına basan, samimiyetle kucaklayan, ilgisini esirgemeyen Meramlı hemşehrilerimize etmek istiyorum. Allah hepsinden razı olsun.

Artık vakit kaybetmeden hemşehrilerimizin emanetine sahip çıkarak Meram için çalışma vakti. Çünkü yapacak çok işimiz var, heybemiz dolu. Bizler ilk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla yeniden başlıyoruz. Bize oy versin vermesin hiçbir vatandaşımızı ayırmadan, Meram’a yapacağımız hizmetler ile bayrağı bir üst noktaya taşımayı istiyoruz. Şehrimiz bu dönem Büyükşehir Belediyesi ve özellikle merkez ilçe belediye başkanlarının gerçek manada uyum içerisinde çalıştığı ve şehrimiz için önemli çalışmaların yapıldığı bir döneme şahitlik edecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında simgeleşen, AK Parti döneminde kurumsallaşan belediyecilik anlayışı her zaman halkımızın teveccühüne mazhar olmuştur. Son 15 yılda uygulanan yerel yönetim politikaları ile ülkemiz “AK Parti Belediyeciliği” ile tanışmış ve bu yönetim şekli kavramsal olarak da siyasi literatüre girmiştir. AK Parti ülkemize çok önemli hizmetler yapmış bir dava hareketidir. Yerel yönetimleri AK kadroların elinde bulunan şehirlerin nereden nereye geldiğini milletimiz görüyor. Kişiler değişir ama hizmetler devam eder. Hemşehrilerimiz bu seçimde de kararını yine AK Parti Belediyeciliği’nden yana kullanmış, yapılan hizmetlerin devam etmesini istemiştir. Bize de çalışmak, daha çok çalışmak kalıyor. Bunu da Meram’ı Ortak Akıl ile yöneterek hemşehrilerimizle birlikte başarmak istiyoruz.

Meram’da yaşayan hemşehrilerimizin tamamının aidiyet duygusunun güçlendiği yeni bir yönetim biçimini uygulamak istiyoruz. Çocuklar, kadınlar, gençler, yaşlılar ve engellilerle tarih, sanat, kültür, spor ve çevre faaliyetlerinin yanı sıra imardan ulaşıma, trafikten eğitime her kesime yönelik Meram’a ne hizmet yapılacaksa bu çalışmaların tamamını Meramlı hemşehrilerimizle hep birlikte katılımcı bir anlayışla yürüteceğiz.

Yeni dönemde hizmet belediyeciliğini, gönül belediyeciliği ile daha üst bir noktaya taşıyacağız. Bizler bugünden yarını imar etmenin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. Hizmet ederken de doğruluk ve dürüstlük vazgeçilmez ilkemiz olacaktır. Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi hükmeden değil hizmet eden, hakim değil hadim yani hizmetkar, gönül kıran değil gönül yapan bir yönetim anlayışıyla milletimizin de desteğini de yanımıza alarak Meram’ı Meram’da yaşayan Meramlı hemşehrilerimizle birlikte yöneteceğiz.

Bir dönem üç dönem hesabı yaparak yola çıkmadık. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Kaç dönem belediye başkanlığı yapacağımızdan çok, hizmet ettiğimiz sürecin sonunda arkamızdan hayırla yad edilmek, hoş bir seda bırakmak daha önemlidir. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte Allah bizlere hayırlı işler yapmayı nasip etsin diyor, tüm hemşehrilerimize tekrar teşekkür ederek, herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”