Mustafa Tatlısu'dan darbe tepkisi

Mustafa Tatlısu'dan darbe tepkisi

Konya Basın Konseyi Başkanı Mustafa Tatlısu, "Milletimiz, tankların önüne durarak, ülkesine, milletine ve demokrasisine sahip çıkarak geleceğin Türkiye'sinin nasıl olacağını tüm dünya ile birlikte iç ve dış düşmanlara göstermiştir." dedi.

Konya Basın Konseyi Başkanı Tatlısu, yaptığı açıklamada, yazar ve çizerlerin, milletin duygularıyla oynamadan sorumlu yayıncılık yapmaya çağırdı.

Tatlısı, şunları kaydetti:

"İç ve dış düşmanlar tarafından organize edilen,ülkemizin geleceğine kasteden alçak kalkışmayı yapan piyonlar püskürtülmüş, milletimizin başkomutanına, ülkesine, milletine, devletine ve hükümetine nasıl sahip çıktığını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. İç ve dış düşmanlar bilmelidir ki yeni Türkiye'nin önünü tanklarınızla, uçaklarınızla, toplarınızla veya alçak işbirlikçilerinizle tıkayamazsınız. Her bir karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış aziz vatanımız, sizin kirli oyun ve postallarınızla asla kirletilemeyecektir. Milletimiz, tankların önüne durarak, ülkesine, milletine ve demokrasisine sahip çıkarak geleceğin Türkiye'sinin nasıl olacağını tüm dünya ile birlikte iç ve dış düşmanlara göstermiştir."