Mutfakları şenlendirecek etkinlikler Forum Gaziantep’te

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, Eylül ayı boyunca her cumartesi kadınları birbirinden renkli atölye çalışmalarında ağırlamaya devam edecek.
Mutfakları şenlendirecek etkinlikler Forum Gaziantep’te

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, Eylül ayı boyunca her cumartesi kadınları birbirinden renkli atölye çalışmalarında ağırlamaya devam edecek. Gelenekselleşen etkinliklerde bu ay evleri güzelleştirecek dekoratif objeler yapılacak, şeker hamurundan en güzel pasta süsleri hazırlanacak.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü'nün pratik öneriler ve minik dokunuşlarla hayatı güzelleştiren etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Eylül programı yine dopdolu olan kulüpte, birbirinden renkli atölye çalışmaları kadınları bekliyor.

Kadınların el becerilerini sergilemelerini sağlayan Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü'nün bu ayki programında Objelerde Ağaç Kabuğu Görünümlü Çatlatma Teknikleri, Şeker Hamuru Süsleme Atölyesi, Ebru Atölyesi ve Keçe ile Duvar Süsü Atölyesi yapılacak. Her cumartesi saat 15.00'te başlayan ücretsiz etkinlikler 18.00'e kadar sürecek.

Büyük ilgi gören Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, yılsonuna kadar her cumartesi kadınları ağırlamaya devam edecek.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü'nde Eylül ayı yapılacak programlar da ise 3 Eylül Objelerde Ağaç Kabuğu Görünümlü Çatlatma Teknikleri, 10 Eylül Şeker Hamuru Süsleme Atölyesi, 17 Eylül Ebru Atölyesi, 24 Eylül Keçe ile Duvar Süsü Atölyesi yer alıyor.

Kaynak: