Ali Küçükceran

Ali Küçükceran

MUTLUYUZ, UMUTLUYUZ

MUTLUYUZ, UMUTLUYUZ

Sözlerime başlamadan önce bu güzel galibiyeti alan Torku Konyaspor’u tebrik etmek istiyorum. Stat mükemmel, zemin harikaydı. İnsanın içi açılıyor yemyeşil sahaya baktıkça.

Bu maçta taraftar da çok iyiydi, üzerine düşen görevi lâyıkıyla yerine getiren taraftar maç boyunca takımı destekledi. Özellikle passolig uygulamasından sonra üç büyük takımın statlarında bile seyirci sayısının çok aşağılarda olduğu bir zamanda hiç küçümsenmeyecek taraftar sayısı vardı. Bu da gösteriyor ki ilerleyen zamanlarda Konya futbolda önemli bir gelişme gösterecek.

 

Maça iyi başlayan taraf yeşil beyazlılardı. Rakip takımda olması gerektiği şekilde oynadı. İlk yarının ikinci bölümünden itibaren baskılarını artıran yeşil beyazlılar maçı ne kadar istediğini ortaya koydu.

 

Nihayet ikinci yarıda golü bulan Torku Konyaspor rakibi karşısında öne geçince aklımdan geçen Aykut Kocaman’ın takımlarında görülen skoru garantiye alma oyunuydu. Takımın sürekli pas yaparak tempoyu düşürmesini beklerken aksine ataklarına devam eden ve pozisyon bulan bir Torku Konyaspor izledik. Bu durum karşısında şaşırmakla beraber mutlu da oldum. Maç izlemeye gelen bunca taraftarın hakkı da güzel bir oyunla kazanılan maçtı zaten. Dakikalar ilerledi ve yeşil beyazlılar ikinci golü de bularak rahatladı. Bu maçı Torku Konyaspor hak ederek ve sonuna kadar isteyerek kazandı.

 

Oyuncu performanslarına bakılacak olursa Vid Belec iyi bir performans sergiledi ve bu performans beni onun hakkında olumlu düşüncelere sevk etti. Hleb yapmış olduğu iki asistle sahadaki lider duruşunu sayısal istatistikle desteklemiş oldu. Ömer Ali ise küçümsenemeyecek bir performansla maçı tamamladı. Ali Çamdalı orta sahada bir arı gibi çalıştı. Rangelov attığı golle ve istekli haliyle umut verdi. Hasan Kabze ise sezon başından beri en iyi performansı sergiledi ve bunu mükemmel bir golle süsledi.

 

Aykut Kocaman ve öğrencilerini kutluyor ve bu başarılı futbolun devam etmesini diliyorum. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Küçükceran Arşivi
SON YAZILAR