Nadir Avcan’dan çifte açılış

Akaryakıt sektörünün marka ismi olan ve Konya’da 11 şubesi bulunan Nadir Avcan Şirketler Grubu, hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay Ladik’te hizmete giren şubenin ardından Büsan ve Hava Lojmanı şubeleri de hizmete başladı
Nadir Avcan’dan çifte açılış

Konya’da Akaryakıt sektöründe yaptığı yatırımlarla hem marka hem istihdam olarak yükselişini sürdüren ve her yıl ortalama iki istasyon açan Nadir Avcan Şirketler Grubu, 2018 yılında sürpriz yapıp 3 istasyonu şehre kazandırarak yükselişini sürdürdü. Geçtiğimiz ay, Ladik şubesini hizmete açan Nadir Avcan Şirketler Grubu, dün de Büsan ve Hava Lojmanları şubelerinin açılışını birlikte gerçekleştirerek sektördeki büyüme trendini yükseltmiş oldu. 12 ve 13. şube olan akaryakıt istasyonlarının açılış programına Nadir Avcan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Avcan, Ceosu Temel Peker ile şirket çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışı yapılan istasyonlar ve yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi veren Nadir Avcan Şirketler Grubu Ceosu Temel Peker, akaryakıt sektöründe hızla büyümelerini sürdürdüklerini dile getirdi.  Büsan istasyonunun toplamda 32 bin metrekarelik bir inşaat alanından oluştuğunu söyleyen Peker, “Büsan şubemiz sadece petrol istasyonu ile sınırlı değil. Aynı zamanda içinde 96 odalı otel ve 60’a yakın büro ve showroom’dan oluşuyor. Toplamda 32 bin metrekarelik bir inşaat alanı olmakla birlikte 20 milyon dolarlık yatırım bütçesine sahip. Bu bütçeyle de Konya ve ülke ekonomisine doğrudan katkı sağlamış oluyoruz. Bunun yanı sıra Hava Lojmanları şubemiz ise, şehrin en işlek caddelerinden Belh kavşağında yer alan ve sanayi bölgelerinden şehir merkezine giden istikamette olan istasyon, Aytemiz markasıyla hizmet verecek. İstasyonda marketin yanı sıra yıkama hizmeti ile de vatandaşa hizmet sunacak. Yeni açılan şubelerimiz ile birlikte 70’e yakın istihdamımız oldu. Böylelikle toplam çalışan sayımız 450 civarında oldu. Dolayısıyla işsizlik oranının yüksek olduğu bir dönemde açılışlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlıyoruz. İstasyonlarımızda Aytemiz, Türkiye Petrolleri, Petrol Ofisi, Aygaz ve İpragaz markaları ile hizmet veriyoruz” dedi.

nadir-avcan-(1).jpg

“KAZANCIMIZI YATIRIMLARIMIZLA DEĞERLENDİRİYORUZ”

Nadir Avcan Şirketler Grubu’nun sadece akaryakıt işi yapmadığını belirten Peker, inşaat, lojistik, sigorta, tarım ve hayvancılık sektörlerinde de yer alıyoruz. Beyşehir’de 1 milyon metrekare alana kurulu Bims fabrikamızda bims ve yapı kimyasalları üretiyoruz. Yine bunun haricinde yeni bir sıva ürünü çıkardık. Bu ürün de Konya’da ve Türkiye’de ilk olacak. Kaba sıva ve alçı yapmadan direk duvara uygulanarak hem yalıtım sağlayan hem de bu tür malzemelerden ve işlerden tasarruf sağlayan bir ürün. Bu ürünün belgelerini de aldık uygulamasına bu yıl başlıyoruz. Tarımda kaba yem üretiyoruz. Çiftçiden ham ürün alıp, bunu tam mamule çevirip tüm Türkiye’deki besi çiftliklerine sevk ediyoruz. Ayrıca şirket bünyemizde sigorta acenteliğimiz bulunuyor. Bu alanda da büyümeye devam ediyoruz. Nadir Avcan Sigorta, sektörün 7 önemli markası olan Allianz, Mapfre, Anadolu Sigorta, Ergo, HDI, Güneş Sigorta, Sompo Japan markaları ile yat sigortasından, işyeri sigortasına, tarım sigortasından sağlık sigortalarına uzanan geniş bir ürün yelpazesinde müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet veriyor. Üretiyoruz, katma değer sağlıyoruz, yolumuza devam ediyoruz” dedi. Büsan ve Hava Lojmanları şubeleri okunan Kur’an-ı Kerim ve kesilen kurdelenin ardından dualarla hizmete girerken açılışa özel indirimler de müşterilere sunulmuş oldu.

BETÜL ERDİL / YENİ HABER GAZETESİ