Nagatomo en beğendiği Türk futbolcuyu açıkladı

Galatasaray'ın Inter’den yarım sezonluğuna kiraladığı Japon futbolcu Yuto Nagatomo, en beğendiği Türk oyuncunun takım arkadaşı Serdar Aziz olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu Galatasaray'daki geleceğine ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu.
Nagatomo en beğendiği Türk futbolcuyu açıkladı

Yarım sezonluğuna kiralık olarak geldiği Galatasaray ile şampiyonluk yaşayan Nagatomo, sarı-kırmızılı takımdaki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 31 yaşındaki futbolcu Galatasaray'da yüzde yüz kalmak istediğini ifade etti.

"Nasıl bir karar verecekler göreceğiz"

Türkiye Gazetesine konuşan Nagatomo, Galatasaray'da kalıp kalmayacağıyla ilgili soruya, "Tabii ki bu sadece benim verebileceğim bir karar değil ama burada çok mutluyum. Eğer şu an karar bana kalsa ve kararı ben verecek olsam yüzde yüz kalmak istiyorum. Burada gerçekten çok mutluyum. Inter ve Galatasaray nasıl bir karar verecek göreceğiz" cevabını verdi.

"Serdar’ı çok beğeniyorum"

Japon sel bek, "En beğendiğin Türk oyuncu kim" sorusuna ise "Serdar Aziz" yanıtını verdi. Japon futbolcu, “Serdar Aziz’i beğeniyorum. Çok kuvvetli ve bire bir mücadelelerde son derece etkili” yorumunda bulundu.