Nani'den Prandelli yorumu

Valencialı futbolcu Nani, takımının teknik direktörlüğüne aday gösterilen Cesare Prandelli için "iyi bir teknik direktör" değerlendirmesinde bulundu.
Nani'den Prandelli yorumu

Basın toplantısı düzenleyen Nani, Valencia ile anlaştığı iddia edilen İtalyan teknik adam Prandelli ile ilgili sorulara, "İyi bir teknik direktör ama bana böyle sorular sormayın." cevabını verdi.

İspanyol kulübünün teknik direktör tercihiyle ilgili yorum yapmak istemediğini dile getiren Nani, "Prandelli'nin benim hoşuma gidip gitmemesi önemli değil. Benim hoşuma gitmesi gereken, Valencia'da oynamaktır." şeklinde konuştu. 

Valencia'nın sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği Nani, performansıyla ilgili olarak da, "Şimdiye kadar her şey iyi gitti. Takım beni iyi karşıladı ve çalışmak için her türlü şarta sahibim. Valencia'da olmaktan memnunum." diye konuştu.

Nani aday kadroda

Öte yandan Nani, 2018 Dünya Kupası Elemeleri B grubunda mücadele eden Portekiz'in, Andorra ve Faroe Adaları'na karşı oynayacağı maçlarda aday kadroya çağrıldı.

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos'un açıkladığı kadroda şu isimler yer aldı:

Kaleciler: Anthony Lopes (Olympique Lyon), Marafona (Braga), Rui Patricio (Sporting Lizbon)

Defans: Antunes (Dinamo Kiev), Bruno Alves (Cagliari), Cedric Soares ve Jose Fonte (Southampton), Joao Cancelo (Valencia), Pepe (Real Madrid), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund)

Orta saha: Adrien Silva ve William Carvalho (Sporting Lizbon), Andre Gomes (Barcelona), Danilo Pereira (Porto), Joao Mario (Inter), Joao Moutinho (Monaco), Renato Sanches (Bayern Münih)

Forvet: Andre Silva (Porto), Bernardo Silva (Monaco), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Eder (Lille), Gelson Martins (Sporting), Nani (Valencia), Ricardo Quaresma (Beşiktaş)