Nazilli'de trafik kazaları: 1'i ağır 9 yaralı!

Nazilli'de trafik kazaları: 1'i ağır 9 yaralı!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bayram alışverişi yaptıktan sonra evlerine dönen bir 4 kişinin bulunduğu minibüs ile plakasız motosiklet, Güzelköy Kavşağı'nda çarpıştı. Kazada kimliği tespit edilemeyen motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, minibüste bulunan 4 kişi ise hafif yaralandı. Ayrıca aynı saatlerde Dallıca Kavşağı'nda iki otomobilin karıştığı kazada, 4 kişinin Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

Kaza, akşam 22.30 sıralarında Aydın-Denizli Karayolu Güzelköy Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Ketendere Mahallesi’nde yaşayan 2 aile, Ercan Dövez (42) idaresindeki 09 PL 640 plakalı minibüs ile bayram alışverişi için Nazilli’ye gitti. Alışverişi bitirdikten sonra Ercan Dövez, Güzelköy Kavşağı’ndan mahallesine dönmek istedi fakat Kuyucak istikametinden motosikletli bir genç, minibüsü fark edemedi. Kasksız ve plakasız motosiklet kullandığı olduğu iddia edilen motosikletli genç, minibüsün sağ ön tekerine çarptı. Motosikletten savrulan sürücü, kafasını asfalta çarptığı için ağır yaralandığı bildirildi. Minibüsün içerisinde bulunan 8 yaşındaki Sıla Karakuş ise hafif yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan diğer yaralılar tedavi altına alındı. Motosiklet sürücüsünün kimliği tespit edilemezken, yoğun bakımda hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Öte yandan, aynı saatlerde Nazilli'ye bağlı Dallıca Kavşağı'nda 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucunda 4 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar hakkında hastane yetkilileri basın mensuplarına bilgi vermedi. Her iki kaza hakkında soruşturma başlatan Jandarma, Bayram öncesi trafik kontrollerini arttırdı.