Ne olacak bu Adis?

Konyaspor’da formsuz bir görüntü çizen golcü oyuncu Adis Jahovic’in kesik yemesi gündemde. Aykut Kocaman’ın ısrarla şans verdiği Makedon oyuncu, görevi Mustapha Yatabare’ye mi devredecek? Yoksa hücum hattını Malili oyuncuyla mı paylaşacak merak ediliyor
Ne olacak bu Adis?

3 HAFTADIR GOL KAÇIRIYOR
Aykut Kocaman’ın göreve gelmesiyle yeniden ilk 11’de sahaya çıkmaya başlayan Atiker Konyaspor’da Adis Jahıvic, bu süreçte kaçırdığı gollerle gündeme geldi. Özellikle Galatasaray ve Trabzonspor karşılaşmalarında vasat bir görüntü çizen ve yakaladığı pozisyonları golle sonuçlandıramayan başta teknik heyet olmak üzere camiaya sinir krizi geçirtti. Önceki hafta 2-0 kazanılan Alanyaspor maçında da fırsat tepen Jahovic’in silik görüntüsü, attığı penaltı golüyle görmezden gelinmişti.  

TRABZON’DA FİŞİ ÇEKEMEDİ
Anadolu Kartalı’nın formsuz golcüsü Adis Jahovic, 3-0 kaybedilen Trabzonspor maçında da kaçırdığı gollerle saç baş yoldurttu. Karşılaşmanın 22. ve 40. dakikalarında yakaladığı fırsatları hunharca harcayan Makedon golcü, Konyaspor’un kaçırdığı olası 3 puanda hakem Mete Kalkavan’dan sonra aktif rol oynayan etkenler arasında yer aldı. Aykut Kocaman’ın ısrarla forma verdiği Jahovic’in vasatı aşamaması hocayı da radikal kararlar almaya itti.

YATABARE GÖREVE HAZIR
Atiker Konyaspor’da bu sezon ligde çıktığı 12 maçta 3 gol kaydeden ve son haftalarda kaçırdığı gollerle gündemi meşgul eden Adis Jahovic’i teknik patron Aykut Kocaman’ın sert bir dile uyarması bekleniyor. Ligde bu sezon 15 maça çıkan ve attığı 5 golü 2 de asistle süsleyen Mustapha Yatabare’nin her zaman ‘göreve hazırım’ mesajı verdiği de gelen bilgiler arasında. Aykut Kocaman’ın çift forvetle mi? Yoksa Jahovic’i kızağa çekip, Yatabare ile mi maça başlayacağı merak konusu.