Nevşehir'den kısa kısa

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Gülşehir ve Kozaklı ilçelerine bağlı köylerde incelemede bulundu.Programına Gülşehir'e bağlı Yüksekli...
Nevşehir'den kısa kısa

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Gülşehir ve Kozaklı ilçelerine bağlı köylerde incelemede bulundu.

Programına Gülşehir'e bağlı Yüksekli köyünü ziyaretle başlayan Vali Aktaş, burada köy muhtarı ve vatandaşlarla buluştu.

Halkın taleplerini dinleyen Aktaş, köyde yapılan çalışmalarla ilgili köy muhtarından bilgi aldı.

Daha sonra Kozaklı'nın Cağşak köyüne geçen Aktaş burada muhtar ve köy halkı tarafından karşılandı. Vatandaşlarla sohbet eden Aktaş'a programlarında Kozaklı Kaymakam Vekili Ömer Faruk Duman, Hacıbektaş Kaymakamı Yaşar Yiğit Demirer, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün de eşlik etti.

- Doksar'dan NEVÜ'ye ziyaret

Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürü Akif Doksar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek'i ziyaret etti.

NEVÜ'de öğrenim gören yabancı öğrencilerle ziyarete giden Doksar, Nevşehir'de bulunan sığınmacılar ve eğitimlerini devam ettirmekte olan yabancı öğrenciler için yürüttükleri çalışmalar hakkında Çiçek'e bilgi verdi.

Doksar, yabancı öğrencilerinin sorunlarının çözümüne yönelik verdikleri destekten dolayı üniversite yönetimine teşekkür etti.

Çiçek ise, üniversite yönetimi olarak bütün öğrencilere her zaman eşit mesafede yaklaştıklarını fırsat buldukça yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya gelerek sorunlarını dinlediklerini ve birlikte çözüm ürettiklerini kaydetti.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Karipcin'in de hazır bulundu.

Kaynak: