Nihat: Bize karşı oynamasını istemem!

A Milli Takımımızın yardımcı antrenörlerinden Nihat Kahveci, cuma günü İspanya ile oynayacağımız maç öncesinde açıklamalarda bulundu.
Nihat: Bize karşı oynamasını istemem!

İspanya'nın AS Gazetesi'ne konuşanNihat Kahveci, Fatih Terim'e övgülerde bulunarak, ''Fatih Terim çok prestijli bir teknik adam. Ondan saha içinde ve saha dışında çok şey öğreniyorum'' dedi.

İspanya maçını da değerlendiren eski milli futbolcumuz,''Hırvatistan maçında kaybettik ve kötü futbol oynadık. İspanya ise ilk maçta Çek Cumhuriyeti'ni hak ederek mağlup etti. Cuma günü iki takım için de zor bir maç olacak. İspanya zorlu bir takım'' yorumunda bulundu.

"INIESTA'NIN BİZE KARŞI OYNAMASINI İSTEMEM"

Iniesta'nın ilk maçtaki performansından etkilendiğini söyleyen Nihat Kahveci, ''Iniesta harika bir maç çıkardı. Turnuvadan önce de İspanya'da en korktuğum oyuncunun Iniesta olduğunu söylemiştim. Bize karşı oynamasını istemem. Tabii ki sakatlanmasını ima etmiyorum ama o İspanya'nın bence en önemli futbolcusu'' dedi.

Nihat Kahveci, Milli Takımımız hakkında ise, ''Turnuvaya kötü başladığımızı biliyorum. Buna rağmen kimseden korkumuz yok. Bizim de kendi oyun tarzımız ve kaliteli oyuncularımız var. İspanya karşısında istediğimizi alma ihtimalimizin olduğunu düşünüyorum'' dedi.

Arda ile ilgili gelen soruya ise Kahveci ''Arda bizim için çok önemli bir futbolcu. Tabii ki daha iyisini de yapabilir ama onun performansı hakkında endişemiz yok. O şu an tamamen İspanya maçında harika bir maç çıkarmaya ve tüm kalitesini sahaya yansıtmaya odaklanmış durumda'' şeklinde konuştu.

Nihat Kahveci ayrıca, Türkiye Milli Takımı'nda fazla sayıda genç oyuncu olduğunu ve Türkiye'yi güzel bir geleceğin beklediğini söyledi.