Nikah hatırası 40 hadis

Nikah hatırası 40 hadis

ic-galeri-007.jpg

YENİ HABER - MERVE ATEŞ

Diyetisyen Aslı Cemile Özatan ile İşletmeci Mehmet Han Çopur hafta sonu gerçekleştirilen nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi. Çift nikah hatırası olarak ise Peygamberimiz’in 40 Hadis’inin bulunduğu kartı davetlilere hediye etti.

“NİKAH HATIRASI 40 HADİS”

Konya’nın tanınmış isimlerinden Diyetisyen Aslı Cemile Özatan ile İşletmeci Mehmet Han Çopur hafta sonu gerçekleştirilen nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikah hatırası olarak Peygamberimiz’in 40 Hadis’inin bulunduğu kart hediye etmesi davetlilerin beğenisini topladı. İslam Alimleri tarafından muteber kabul edilen 40 Hadis-i Şerif'in hem orjinal metni, hem de Türkçe anlamınında yer aldığı hadis katalogu, yeni evlenecek çiftlerede güzel örnek oluyor.

BİRÇOK İSİM DÜĞÜNDE BULUŞTU

Dedeman Otel’de gerçekleştirilen törene Çiftin mutlu gününe çok sayıda davetli katıldı. Çopur ve Özatan ailesi bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerle tek tek yakından ilgilendi.Çopur çiftinin  düğün töreni siyasetçi, gazeteci, bürokrat ve iş adamı ve bir çok ismi  Konya’da bir araya getirdi.

0.jpg