Nişantaşı Üniversitesi, Nish Nova ile girişimciliği kampüse taşıyor

Öğrenciler, Nish Nova Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi ile girişimcilik dünyasına dahil olurken, Nish Nova'nın desteklediği iş fikirleriyle de kariyerlerine ivme kazandırabilecek
Nişantaşı Üniversitesi, Nish Nova ile girişimciliği kampüse taşıyor

İSTANBUL (AA) - Nişantaşı Üniversitesi, genç girişimcilerin ve yeni fikirlerin destekleneceği Nish Nova Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi'ni hayata geçirdi.

Nişantaşı Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, Maslak 1453 NeoTech Campus'te yer alan Nish Nova Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi, katma değerli iş fikirlerine sahip girişimcilere ofis çalışma alanı, ofis donanımları ve diğer destek hizmetlerini kampüs içindeki fiziki bir çalışma ortamında sunacak.

Teknoloji ve dijital dünyanın hayatın her alanına hakim olmaya başladığı bu günlerde, Maslak 1453 içinde açtığı NeoTech Campus ile Nişantaşı Üniversitesi akademisyenlerin, öğrencilerin ve teknolojiye ilgi duyan herkesin dijital dünyayı yakından takip etmelerine olanak sağlıyor.

Nish Nova İnovasyon Merkezi sayesinde, öğrenciler girişimcilik dünyasına dahil olurken, Nish Nova'nın desteklediği iş fikirleriyle de kariyerlerine ivme kazandırabilecek. Nish Nova, genç girişimcileri ve geliştirmeye müsait tüm fikir sahiplerini, projeleriyle birlikte 27 Mart-10 Nisan'da başvuruya davet ediyor.

Proje geliştirme, mentorluk, networking, yatırımcı görüşmeleri ve tanıtım faaliyetleri gibi alanlarda destek almak isteyen tüm girişimciler "www.nishnova.com" adresinden başvuru yapabiliyor.

Kaynak: