Nişantaşı Üniversitesi NishNova ile girişimcilik artık kampüste

Nişantaşı Üniversitesi, genç girişimcilere ve yeni fikirlere destek vereceği NishNova Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi'ni açtı
Nişantaşı Üniversitesi NishNova ile girişimcilik artık kampüste

İSTANBUL (AA) - Nişantaşı Üniversitesi'nin genç girişimcilere ve yeni fikirlere destek vereceği NishNova Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi açıldı.

Nişantaşı Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, üniversite, genç girişimcilere ve yeni fikirlere destek vereceği NishNova Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’nin açılış törenini gerçekleştirdi.

Açıklamada törendeki görüşlerine yer verilen Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, yeni girişimlere ve start up projelere destek verilmesinin önemine işaret etti.

NishNova Yöneticisi Gökçe Tabak da start up projeleri desteklemekten çok mutlu olduklarını belirterek, NishNova'nın transfer ofisi, proje ofisi, gelişim ofisi ve melek yatırım gibi ağları bünyesinde bulundurduğunu bildirdi.

Tabak, NishNova sayesinde öğrencilerin girişimcilik dünyasına dahil olabileceğini, bu şekilde gençlerin desteklenen fikirleriyle kariyerlerini hızlandırabileceklerini kaydetti.

Nişantaşı Üniversitesi 1453 Neotech Kampüs’te yer alan NishNova-Nişantaşı University Innovation Center, katma değerli iş fikirlerine sahip girişimcilere ofis çalışma alanı, ofis donanımları ve diğer destek hizmetlerini kampüs içindeki fiziki bir çalışma ortamında sunuyor.

Maslak 1453 içinde açtığı NeoTech Kampüs ile Nişantaşı Üniversitesi; akademisyenlerin, öğrencilerin ve teknolojiye ilgi duyan herkesin dijital dünyayı yakından takip etmesine olanak sağlıyor. NeoTech Kampüs içinde yer alan NishNova Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi sayesinde öğrenciler, girişimcilik dünyasına dahil olurken, NishNova’nın desteklediği iş fikirleriyle de kariyerlerine ivme kazandırabilecek.

Kaynak: