Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

Normalleşme Zamanı

Normalleşme Zamanı

Seçim bitti artık normalleşme zamanı. Seçimleri, bayram öncelerini ve sonralarını , Ramazan ayını, yaz aylarını, sert geçen kışları, yoğun yağışları ve bunlar gibi daha nice şeyi; hayatı, en önemlisi de ticaret durdurmak için bahane olarak kullanan bir millet haline geldik. Günü gelen ödemeleri bile, hele bi seçimi atlatalım da hallederiz diye öteleyen esnaf kardeşim, abim, amcam gözün aydın seçim bitti. Onlarca bahaneyle çalışmayı bırakan, üretmek yerine stokçuluğu seçen, borcuna sadık olmayan bir millete daha nasıl bir beka sorunu gerekir ki?
.....
Konyamızda seçim sonucunda kazanan Büyükşehir  Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay başta olmak üzere tüm ilçe Belediye Başkanlarımızı tebrik ediyorum inanıyorum ki birlik beraberlik içinde Konya için Konyalı için çalışacaklar ve  asıl kazanan Konya olacak.
 
Büyükşehir Belediye başkanımızdan ve tüm başkanlarımızdan bir ricam var bu dönem bu şehrin marka değerlerini hep birlikte ön plana çıkaralım Konya Markasının tanıtımını el birliğiyle yapalım.
 
Belediyeler, STK’lar, basın kuruluşları, reklam ajansları, turizm firmaları ve Üniversitelerimizle el ele Konya markamızı ve Konyamızın markalarını ele alalım.
Bu şehirde bu potansiyel var ve emin olun en büyük yatırım bu şehrin geleceğine yapacağınız tanıtım yatırımı olacak.
.....
İstanbul istesekte istemesekte gündemimizde. İstanbul bizim için sadece bir şehir değil çünkü. İstanbul bizim için Peygamber müjdesi. İstanbul bizim için Fatih’in mirası. İstanbul bizim için Ayasofya. İstanbul bizim için İslambol... Ve o İstanbul tüm dünya için Konstantinopol... Kim kazanırsa bu seçimi bunun bilincinde olarak yönetmeli İstanbul’u...
.....Sözün Özü : ‘Felaketlerimiz üzerinde durmak, dikkatimizi fizik ve manevi yaralarımıza teksif etmek bizi köstebeklerle aynı seviyeye indirir.’  Cemil Meriç

Önceki ve Sonraki Yazılar
Macit Uluçamlıbel Arşivi
SON YAZILAR