Nur talebeleri, FETÖ ile karıştırılmak istenmiyor

Trabzon'da Risale-i Nur talebeleri, Bediüzzaman Said Nursi'yi istismar eden Fetullahçı Terör Örgütü ile karıştırılmaktan dolayı üzüntülü olduklarını...
Nur talebeleri, FETÖ ile karıştırılmak istenmiyor

Trabzon'da Risale-i Nur talebeleri, Bediüzzaman Said Nursi'yi istismar eden Fetullahçı Terör Örgütü ile karıştırılmaktan dolayı üzüntülü olduklarını açıkladı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın açıklaması düzenleyen Risale-i Nur talebeleri, Fethullah Gülen cemaati ile karıştırıldıklarını ve buna üzüldüklerini söyledi. Talebeler adına basın açıklamasını okuyan Ekrem Zengin, Fethullah Gülen gibi bir hainle kıyaslanmalarının zulüm olduğunu söyledi. Zengin, "Bizim hizmetimiz, iman hizmetidir. Müspet harekettir. Bunun gereği olarak devletimizin, hükümetimizin yanındayız. Hükümetimizin bu dik duruşunu, bütün ruhu canımızla takdir ve tahsin ediyoruz. Biz emniyet ve asayişin yanındayız. Risale-i Nur gibi milyonların imanını kurtarmış bir misilsiz eser ile Fethullah Gülen gibi bir haini kıyaslamak hakikaten züldür, zulümdür. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi başından beri Bediüzzaman'ı istismar eden bu hainlerle samimi Nur talebelerinin birbirine karıştırılmasından dolayı üzüntülü olduğumuzu ifade etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: