Nusret Argun'a kumpas kuranların feci sonu

Konya'nın tanınmış işadamlarından Nusret Argun, FETÖ'nün başarısız darbe girişimi sonrasında kendisine tuzaklar kuranları sosyal medya hesabından açıklayarak düştükleri durumu adeta özetledi.
Nusret Argun'a kumpas kuranların feci sonu

6 yıl cezaevinde haksız yere yattığını belirten Argun'un paylaşımı şöyle:
Değerli dostlar, bana ve şirketime kumpas kurarak 6 yıl cezaevinde kalmama sebep olan, Paralel çete'nin Emniyet ayağındaki ve KOM'daki proje sorumlusu polis Yücel ÖZAŞIK cezaevinde, operasyonu başından sonuna kadar tezgahlayan KOM müdürü Anadol ATAYÜN cezaevinde, bu operasyonu yapmak için  hayatını ortaya koyan Emniyet Müdürü Salih TUZCU kırmızı bültenle aranıyor. Aynı şekilde yargı ayağında bulunan ve beni tutuklayan Hakim Arif BERKLER ödüllendirilerek Türkiye'nin en genç Yargıtay üyesi seçilmişti, Ankara cezaevinde. Bana hukuk tarihinde örneği olmayan bir şekilde ceza veren mahkeme heyetinin başkanı Hakim Doğan Şahin Nevşehir cezaevinde, kıdemli üyesi Hakim Cuma Avşar Adana Cezaevinde, diğer üyesi Hakim Ramazan Artun Gebze Cezaevinde. Kumpası özel olarak yöneten dönemin Adalet Başmüfettişi, sonra ödüllendirilerek Yargıtay Üyesi yapılan Hakim Mehmet ARI Ankara cezaevinde, bize kumpası birlikte kurdukları dönemin Adalet Bakanlığı Başmüfettişi, bizden sonra ödüllendirilerek Yargıtay Üyesi yapılan Hakim İlhan ÖNKAL Ankara cezaevinde. Yine dönemin Adalet Bakanlığı müfettişi ve ödüllendirilerek Yargıtay Üyesi yapılan Hakim Selahattin Atalay, Ankara Cezaevinde.

Hasılı bu kumpas zincirinin ismini sayamayacağım bir çok üyesi, cezaevinde ya da aranıyor.

15 Temmuz gecesi bu kadar vatan haini şerefsizi aynı anda bir araya getiren gücün kimler ve nasıl bir güç olduğunu milletçe çok acı bir şekilde gördük. Yıllarca beni, ailemi, şirketlerimi ve bizi sebep göstererek yüzlerce kamu görevlisini mağdur eden bu hain çete, 15 Temmuz gecesi 248 insanımızı şehid, 2.100 insanımızı da yaralayarak maalesef tüm Türkiye'ye ve  Milletimize kastetmiştir.  Bu alçakların bir daha ülkemize ve milletimize bu ihaneti yapacak gücü kalmaması için omuz omuza mücadele vermek, bu günün en önemli insanlık görevidir.

Saygılarımla.