Hüseyin Taşkıran

Hüseyin Taşkıran

O sene bu sene olsun

O sene bu sene olsun

Tatil bitti...

Geçtiğimiz pazar günü evimizde misafir ettiğimiz ligin yeni ekiplerinden Erzurumspor karşılaşması ile sezonu 3 puan ile resmen açtık.

İlk maç üzerinden olumlu/olumsuz değerlendirme yapmak çok güç doğrusu. Bir o kadar da anlamsız.

Netice itibariyle;

Hoca yeni,

Sistem yeni,

İlk maç oynamadılar belki ama transferler yeni,

Yönetim yeni,

Rakip yeni,

Hayaller yeni...

Lakin,

Taraftar eski.

Tüm maçı taraftar gözüyle ve taraftar ruhuyla takip eden birisi olarak benim arzum Konyaspor’un başarılı olması. İyi yerlerde iyi işler yapması. Bu sebeple daha ilk maçta sergilediği performans yüzünden oyuncu yuhalamak ve ıslıklarla protesto etmek bu eylemi yapanlarla birlikte beni de üzer, takımı da üzer, geleceği de üzer. Daha sakin ve daha futbol endeksli seyretmek gerekir. Bazı taraftarlarımız maalesef ilk maç olmasını göz önünde bulundurmayarak futbolcu yuhalamak, oyundan çıkarken ıslıklarla protesto etmenin yanlış olduğunu düşünemeyecek kadar eski.

Zemin eski.

Sahamızda oynanan süper kupa finalinde ülkemizde başka spor yorumcusu olmadığı için! hala yorumculuk yapanların bile eleştirdiği zeminimiz gerçekten çok eski. Mevsim şartlarına göre bakımın yapılmadığı bariz belli. Bu tablo ne yönetime, ne şehrimize ne de Konyaspor’umuza yakışmıyor. Acilen çözülmesi gereken bir durum. Geç bile kalındı.

Çünkü zeminin ülke gündemince konuşulduğu tarih dahi eski.

(Yeni sezona eskileri yeni hale getirerek başlamak gerekirdi. İlk maç bunu göremedik, iç sahada oynayacağımız diğer maçta eskilerin yeni hale gelmesini arzu ediyorum. Zira bahsettiğim iki eski durum maç skoruna, belki de Konyaspor’umuzun kaderine doğrudan etki edecek nitelikte.)

Ve hatıralar eski.

İki sene evvel; “Çocukluk anılarıma şampiyonluk eklemek istiyorum” diye bir pankart açmıştı iki minik taraftarımız. İki kupa ile hem onlar, hem biz, hem şehir, hem de şanlı Konyaspor hakettiği yerlere yükselmişti...

Şimdi daha da ileriye gitmenin vakti.

Hedefi küçümseyen yaklaşımlarla değil de, hedefe koşan adımlarla şampiyonluğa oynamalı bu takım.

Yönetime, hocasına ve futbolcusuna güvenen bir şehir olmalı, her maç söylediğimiz o marştaki gibi inanmalıyız.

Konyaspor geliyor bak!

Bu sene ŞAMPİYON olacak!

...

“O SENE BU SENE OLSUN”

4983a342-b89e-41cf-9be4-b0cf4f964558.png

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hüseyin Taşkıran Arşivi
SON YAZILAR