O şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi! 5 ayrı açılış yapıldı

Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen programda Doğuş Parkı, Hamzaoğlu Parkı 1. Etabı, Mengene, Başak ve Doğuş Mahalle Konakları’nıntoplu açılış töreni ve mahalle şenliği yoğun katılımla gerçekleşti.
O şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi! 5 ayrı açılış yapıldı

Karatay Belediyesi Başkanı Hasan Kılca’nın katılımlarıyla Doğuş Parkı, Hamzaoğlu Parkı 1. Etabı, Mengene, Başak ve Doğuş Mahalle Konakları’nınt toplu açılışı töreni gerçekleştirildi. Bunun yanında düzenlenen mahalle şenliğiyle çocuklar doyasıya eğlendi. Programın açışış törenini yapan Başkan Kılca, şu sözlere yer verdi; “Karatay Belediyesi olarak her an ilçemizi yeni hizmetlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Ziyaretlerimizde, çarşıda veya pazarda hemşehrilerimizle hasbihal ettiğimizde onların bir “Allah razı olsun” temennisi bizim azim ve heyecanımızı daha da artırıyor.”

img-20230805-wa0056.jpg

‘KARATAYLI OLMANIN FARKINI YAŞATMAK İSTİYORUZ’

Karatayda yaşamanın güzelliğini ve farkını yaşatmaya çalıştıklarını vurgulayan Kılca, “Hemşehrilerimizin duasında yer almak bizim en büyük kazancımız. Bizi sürekli diri tutan, yenileyen ve iki günümüzü bir birbirinden farklı kılan büyük bir heyecan taşıyoruz. Bizler; 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin istek, beklenti ve ihtiyaçlarına uygun hizmet üretme derdindeyiz. Karatay’da yaşamanın, Karataylı olmanın farkını ve güzelliğini yaşatmak istiyoruz. Hemşehrilerimizin talep ve önerilerini öncelikli görüyor; altyapı ve üst yapıdan çevre düzenlemelerine, kültürden sosyal projelere, eğitimden sağlık hizmetlerine kadar pek çok alanda eş zamanlı çalışmalar yürütüyoruz.” ifadelerine yer verildi.

img-20230805-wa0058.jpg

‘SİZ KIYMETLİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YAPILDI’

Yapılan yatırımların çocukların sosyalleşmesini ve eğlenmesini sağlayacağını belirten Kılca, “Doğuş ve Hamzaoğlu Mahallemize kazandırdığımız 1. ve 2. Etap parklarımızı, Mengene ve Doğuş Mahallelerimize kazandırdığımız Muhtar Evleri ile Emekli Konağı Millet Kıraathanesi Ve Başak Mahallemizde yapımlarını tamamladığımız 2 eczanemizin açılışını hep birlikte yaptık. Doğuş Mahallemize kazandırdığımız parkımız; 5781 metrekare çim alanı, 632 metrelik yürüyüş yolu ve 1561 metrekare koşu yolu, basketbol sahası, kamelyalar, çocuk oyun alanları, fitness alanı ve halı sahasından oluşuyor. Bu parkımızın güncel maliyeti 6 Milyon 670 bin liradır. Çocuklarımız parklarda sağlıklı bir şekilde oyun oynayacak, enerjilerini atacak ve hayal gücünü geliştirecek. Bu parklar göz ve gönül aydınlığımız olan siz kıymetli çocuklarımız için yapıldı. Sizler burada oyun oynarken birbirinize saygı göstermeyi, paylaşmayı ve birlikte hareket etmenin tüm güzelliğini tecrübe edecek ve Anadolu ruhunu bulunduğunuz her alana taşıyacaksınız. Size inanıyor ve güveniyoruz çünkü siz geleceğimizin umudu ve ilham kaynağısınız.” ifadelerine yer verdi.

img-20230805-wa0060.jpg

img-20230805-wa0058.jpg

img-20230805-wa0055.jpg

 Muhabir
Etiketler :