Oda başkanlarından Çakır’a ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde ESKKK Başkanı Ali Evren ve Meslek Odaları başkanları ile birlikte...
Oda başkanlarından Çakır’a ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde ESKKK Başkanı Ali Evren ve Meslek Odaları başkanları ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Oda seçimleri tamamlanan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin başkanı Şevket Keskin, ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a esnafa ve Malatya'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Keskin, "Malatya'ya dışarıda gelenler farklı bir Malatya gördüklerini söylüyorlar. Özellikle esnaf-sanatkar camiasının tümüne Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetleri Ahmet Başkan zamanında oldu. Başkanımızı sonuna kadar destekledik ve camia olarak desteklemeye devam edeceğiz. Bizim camianın sorunları bitmez, büyük camianın büyük sorunları olur. Yaptığınız hizmetlerden dolayı bütün oda başkanlarımız ve esnaflar adına sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da hizmetlerin devam edeceğine inanıyorum. Hizmetlerinizde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Yapılan seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunan ve Oda Başkanlarını kutlayan Başkan Çakır, Malatya'nın herkesin şehri olduğunu belirterek, Malatya'yı geliştirip büyütmenin yöneticilerin görevi olduğunu söyledi. Malatya ile ilgili hedeflerin büyük olması gerektiğini de kaydeden Çakır, "Malatya'yı sağlıklı bir şekilde büyüterek yatırımcıyı çekmemiz lazım. Malatya'nın sadece fiziki olarak değil, sosyal ve kültürel alanda gelişmesi, öne çıkması lazım. Turizm alanında önemli potansiyelimiz var. Bu potansiyeli iyi bir şekilde değerlendirerek, kazanca dönüştürmemiz lazım. Esnaf olmadan ticaret ve ekonominin olması mümkün değil. Her sektörün kendi içerisinde güçlü olması, çaba sarf etmesi gerekiyor. Bu noktada gerek ESOB Başkanımızın, gerekse de bütün oda başkanlarımızın büyük bir gayret göstereceklerine inanıyorum. Seçimler bitti, artık çalışma zamanı. Seçimin küçüğü büyüğü olmaz. Her seçim önemlidir. Önemli olan seçim atmosferinden çabuk çıkarak, çalışmalara devam etmektir. Allah hayırlı uğurlu etsin. Yeni seçilen bütün başkanlarımızı tebrik ediyorum. Şevket Başkanımızın şahsında ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Oda başkanlarından Çakır’a ziyaret

Oda başkanlarından Çakır’a ziyaret

Oda başkanlarından Çakır’a ziyaret

İHA