Odunpazarı ile engellilerin yaşam kalitesi yükseliyor

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı İsmail Tek ile bir araya geldi.
Odunpazarı ile engellilerin yaşam kalitesi yükseliyor

Başkan Kurt'un makamında gerçekleşen ziyarette Eskişehir İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı İsmail Tek, Başkan Kurt'u engelliler konusunda gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı tebrik etti. İşitme Engellilerin sorunları ve sıkıntılarından da bahseden Başkan Tek, Odunpazarı Belediyesi ile her zaman ortak projelerde olmak istediklerini ifade etti.

Başkan Kurt, Eskişehir İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade etti. Başarılı çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Kurt, Eskişehir İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı İsmail Tek'i tebrik etti.

Engellilere özel yatırımlar

Başkan Kurt, "Odunpazarı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmaya devam edeceğiz. Engelli vatandaşlarımızın başarılı olması için E-KPSS konusunda destek veriyoruz. Yeni yaptığımız parklarda mutlaka engelliler için özel alanlar yapıyoruz. Engelliler ile ilgili projelerimiz devam edecek" dedi.

Ziyaret sonunda Eskişehir İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı İsmail Tek, Başkan Kurt'a, derneğe verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: