Odunpazarı’ndan ücretsiz kurban kesim hizmeti

Eskişehirli vatandaşlar, bayramın ilk günü kurbanlıklarını Odunpazarı Belediyesi tarafından belediyeye ait fen işleri şantiyesinde hazırlanan kurban kesim yerlerinde belediyenin ücretsiz desteği ile kesebilecek.
Odunpazarı’ndan ücretsiz kurban kesim hizmeti

Vatandaşların kurban kesim sorunu yaşamaması, çevrede kötü görüntü ve koku oluşmaması ve kimsenin rahatsızlık duymaması için Odunpazarı Belediyesi kurban kesim yerini belirledi. Bu alanda sadece küçükbaş hayvanlar ücretsiz olarak kesilebilecek. Kurban kesim yerlerinde vatandaşlara ücretsiz yardım sağlamak için görevli personelde tahsis edildi. Kasap, güvenlik elemanı, temizlik personeli, zabıta memuru görevlendirildi.

Kurbanlarını sorunsuz ve hijyenik ortamlarda kesmek isteyen vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi Halk Masası birimine şahsen yada 444 26 00 no'lu telefondan müracaat edebilecek. Odunpazarı Belediyesi, Fen İşleri Şantiyesinde bayramın 1'inci günü sıra numarası ile kesim yapılacak. Kesim yerinde kurbanlar veteriner hekim ve din görevlisi gözetiminde kesilecek. Kesim yerinde belediye tarafından vatandaşlara poşet dağıtılacak. Vatandaşlar, belediyenin tüm bu hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Odunpazarı’ndan ücretsiz kurban kesim hizmeti

Kaynak: