Öğrenci ve veliler sabah namazında buluştu

Şehit Eyyüp Oğuz İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve veliler, sabah namazı buluşmaları kapsamında Harput Ulu Camii'nde bir araya geldi.
Öğrenci ve veliler sabah namazında buluştu

Elazığ'da öğrenci ve veliler sabah namazında bir araya geldi.

Şehit Eyyüp Oğuz İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve veliler, sabah namazı buluşmaları kapsamında Harput Ulu Camii'nde bir araya geldi. Sabah namazını kılan öğrenciler, camiye gelenlere ilahiler okudu.

Sabah namazı buluşmalarına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk, "Hafız öğrencilerimiz hem kıldıkları namazla hem de okudukları ilahilerle velilerimizle birlikte çok güzel bir program sundu. Biz de öğrencilerimizin hem marifetlerini hem de özelliklerini yaparak ve yaşayarak öğrenmenin ne kadar önemli olduğunu gördük. Gerçekten öğrencilerimiz hem bilgi yönünden hem de sosyal ve kültürel etkinlikler yönünden çok güzel çalışmalar yapıyor. Bu tarihi mekanların sabah namazında genç öğrencilerimiz tarafından doldurulması bizi mutlu ve bahtiyar etti" dedi.

Çocuklarını kendilerine emanet eden velilerin sadece akademik eğitim vermelerini beklemediklerini dile getiren Okul Müdürü Halil Serbet ise, "Bunun yanında Ehl-i Sünnet anlayışında dindar, milli ve lider bir nesil yetiştirmemizi beklediklerini de biliyoruz. Biz de bunu sabah namazı buluşmaları olarak pekiştirmeye çalıştık. Öğrencilerimizden en iyi Kur'an-ı Kerim-i okuyan bireyler, en iyi Arapça'yı konuşan bireyler olmalarını beklemiyoruz. Bunu yapamayabilirler ama beş vakit namazını mutlaka kılan birer nesil olmalarını her fırsatta dile getiriyoruz" diye konuştu.

Öğrenci ve veliler sabah namazında buluştu

Öğrenci ve veliler sabah namazında buluştu

Öğrenci ve veliler sabah namazında buluştu

İHA