Öğrenciler fidan dikti

Kütahya'nın Tavşanlı Mülayim Dede Özel Eğitim Uygulama ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri Tavşanlı Gençler Gücü Spor Kulübü organizesi ile fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
Öğrenciler fidan dikti

Mülayim Dede Özel Eğitim Uygulama ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinin 52 öğrencisi ile çevre düzenlemesi açsından ağaçlandırma çalışmalarına ağırlık verildi.

Tavşanlı Gençler Gücü Spor Kulübü Başkanı Bayram Aslan, " 21 - 26 Mart Ağaç Dikimi haftası nedeniyle okullarımızda fidan dikimi gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın okullarda yaralanabileceği bahçeleri ağaçlandırmaya çalışıyoruz. Bu uygulamamız umarım sadece bizim kulübümüz ile kalmaz tüm spor kulüplerimize örnek olsun istiyoruz" diyerek fidan dikiminin önemini vurguladı.

TEMA Tavşanlı temsilcisi Adnan Yazıcı ise, fidan dikmede iki amaçlarının olduğunu; bunların birincisi çevreyi güzelleştirmek çevreye bir ağaç daha kazandırmak, ikinci ve en önemlisi ise doğa bilinci ve ağaç sevgisi aşılamak olduğunu söyledi.

Fidan dikim törenine Tavşanlı ilçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, Hayırlı Hizmetler Vakfı, Dost Kalpler, TEMA Tavşanlı temsilciliği, Kütahya'dan Güçlü Kadınlar Derneği katıldı.

Okul bahçesine öğrencilerin eliyle 40 meyve ve söğüt fidanı dikildi. (Tİ - EFE)

Öğrenciler fidan dikti

Öğrenciler fidan dikti

Öğrenciler fidan dikti