Öğrenciler kar safarisi yaptı

Düzce Üniversitesi Genç Eller Topluluğu tarafından koordine edilen Off-Road araçlarıyla kar safarisi ile öğrenciler Düzce Yaylalarında Off-Road keyfini...
Öğrenciler kar safarisi yaptı

Düzce Üniversitesi Genç Eller Topluluğu tarafından koordine edilen Off-Road araçlarıyla kar safarisi ile öğrenciler Düzce Yaylalarında Off-Road keyfini yaşadı.

Düzce Üniversitesi Genç Eller Topluluğu, Düzce'nin tanıtımı için çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Üniversite öğrencilerini Turizm elçisi olarak gören Genç Eller Topluluğu, Düzce Genç Eller Derneği ve Düzce Safari Off-Road Kulübü'nün de destekleri ile öğrencileri Düzce Yaylalarında Off-Road keyfi yaşattı. Kar Safarisinde öğrenciler bin 400 metre rakımlı olan Pürenli Yaylasına, oradan bin 600 rakımlı Balıklı Yaylasına son olarak ise bin 830 Rakımlı Kardüz yaylasına zorlu parkurlardan geçerek ulaştı. Öğrencilerin yanı sıra kar safarisine Bolu AİBÜ Öğrencileri, Sakarya Üniversitesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Beykent Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi öğrencileri de katılım sağladı.

İHA