Öğrenciler, Özel Mis Koleji'nden çıkmak istemeyecek

Özel Mis Koleji yeni eğitim-öğretim yılına farklı projelerle adım atıyor. Öğrencilere okulu sevdirecek projeler üreten kolejde koç öğretmenler onların en büyük destekçisi olacak.
Öğrenciler, Özel Mis Koleji'nden çıkmak istemeyecek

Özel Mis Koleji Okul Müdürü Nesrin Özbedel ve Halkla İlişkiler Müdürü Canan Özer, Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerin okullarından çıkmak istemeyeceğini belirten Nesrin Özbedel, "Mis Koleji 2018/2019 eğitim-öğretim yılında yapılandırmacı bir yaklaşım sergileyecek. Öğrencilerimiz yaparak, yaşayarak, sosyal aktivitelerin çok yoğun olduğu bir ortamda eğitime başlayacak. Farkımız, öğrencilerimiz sabah okula geldiklerinde mutlu bir şekilde gelsinler istiyoruz. Akşam olduğu zaman da 'ben ertesi gün okula gitmeyeceğim' demesinler. Çünkü biz her şeyi oyun yoluyla öğretiyoruz. Ödevlerini okulda yapsınlar, evlerine gittiklerinde aileleriyle vakit geçirsinler. Biz onlara sorumluluk verelim istiyoruz. Kitap okumalarını teşvik ediyoruz. Rehber öğretmenleriyle birlikte sınava hazırlanacaklar. İlkokul çocuklarımız derslerini orada yapacaklar. Eğlenerek öğrenecekler. Eksikleri neyse koç öğretmenleriyle birlikte onu tespit edeceğiz ve lisede, ortaokulda sıkıntı yaşamayacaklar.

2-2-2-009.jpg

İnşallah biz de çok güzel bir kadroyla yeni sezona başlayacağiz. İkinci yabancı dilimiz ilkokulda Rusça, ortaokul ve lisede de Almanca olacak. Seçmeli ders olarak Rusça'yı da haftasonları vereceğiz. Ahşap atölyelerimiz, oyun terapi odalarımız, masal odalarımız olacak. Çocuk her şeyi yaparak, yaşayarak okulda öğrenecek." şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Lokman Koyuncuoğlu da Mis Koleji'ne yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ