Öğrencilerden Başkan Özgüven’e teşekkür

Öğrencilerden Başkan Özgüven’e teşekkür

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Namık Kemal İlkokulu Müdür ve Yöneticileri ile Okul Aile Birliği Üyeleri ve öğrenciler Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e okulun çevre düzenlenmesi nedeniyle teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti. 

Namık Kemal İlkokulu İdarecileri ve Okul Aile Birliği Ereğli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çevre düzenlemesi nedeniyle Belediye Başkanı Özkan Özgüven, nezdinde tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. Okul Müdürü Lokman Ekinci, okul idarecileri ve Okul Aile Birliği Üyeleri ile öğrenciler Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ederek, çalışmalar nedeniyle teşekkür edip çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

“Ereğli Belediyesi ekipleri yoğun çalışma temposuna rağmen zaman ayırarak okulumuzun çevre düzenlemesini gerçekleştirdiler” diyen Okul Müdürü Lokman Ekinci, “Okulum, öğrenci ve velilerim adına Başkanımız Özkan Bey nezdinde tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Okullara gerekli desteği sunduklarını kaydeden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Okullarımıza gerek fiziki gerekse kırtasiye noktasında desteklerimiz devam ediyor. Çok sayıda talep var ve bunları değerlendiriyoruz. Ereğli’de birçok işin ötelenerek ihmal edildiğini görüyoruz. Bunlardan birisi de okullarımızın durumları. Biz gerekli çevre düzenlemesini yaparak eksiklikleri gideriyoruz. Ancak çalışmalarımız şehir noktasında çok yoğun geçiyor. Ereğli şantiyeye döndü. Okullarımıza daha güzel ortamlar hazırlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Bir velinin, “Oğlum 8 yaşında. Sizin ‘çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz’ tabelanızı gördü ve ‘Anne Belediye Başkanı neden özür diliyoruz yazısı yazdırmış anlamıyorum. Ne güzel çalışıyor işte’ dediğini ifade etmesi üzerine, Başkan Özgüven, “O yazıyı yazıyoruz çünkü yaptığımız çalışma nedeniyle yollar toz, toprak ve çamur içerisinde kalıyor. Vatandaşlarımızın rahatsız olduklarını biliyoruz. Kendilerine verdiğimiz rahatsızlık nedeniyle tekrar tekrar özür diliyoruz. Ama bu çalışmaların da Ereğli’nin geleceği olduğunu üzerine basa basa belirtmek istiyorum. Çocuklarımız gelecekte asbestli borulardan su içmeyecekler. Asbesti bilmiyorlar ama kanseri herkes biliyor. Daha yaşanabilir bir Ereğli için hizmet etmeye devam edeceğiz. Çocuklarımızın geleceği bizleri için çok büyük önem arz ediyor” şeklinde konuştu.

Özgüven çocuklara, idarecilere ve okul aile birliği üyelerine şeker ikramında bulundu ve çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.