Öğrencilerinden Mehmetçiğe destek

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Şehitler Ortaokulu'nda düzenlenen Dünya Pi Günü etkinlikleri çerçevesinde veliler tarafından hazırlanan ve satışa sunulan...
Öğrencilerinden Mehmetçiğe destek

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Şehitler Ortaokulu'nda düzenlenen Dünya Pi Günü etkinlikleri çerçevesinde veliler tarafından hazırlanan ve satışa sunulan yiyeceklerden elde edilen bin TL'yi Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırıldığı bildirildi.

Şehitler Ortaokulu'nda bir süre önce Matematik Öğretmenleri Esra Kahya, Serpil Can, Yavuz Sınıcı, Süleyman Solmaz ve Aslı Aygün nezaretinde düzenlenen Dünya Pi Günü etkinlikleri kapsamında öğrenci ve veliler tarafından hazırlanan Pi şeklinin olduğu yiyecek ve pastalar Mehmetçiğe destek amacıyla satışa sunulmuştu. Satıştan elde edilen bin TL, Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Osman Çoşgun ve Halime Türkarslan tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırıldı.

Okul Müdürü Bekir Sıtkı Özyurt, anlamlı etkinliğe emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. (MA-EFE)

İHA