Oktay Usta'ya ne oldu?

Paralel terör örgütünün yayın organı Samanyolu TV'de yıllarca program yapan, televisyonun kapanmasıyla da desteğini dışarda devam ettiren Oktay Usta'ya ne oldu? Oktay Usta nerede? Cevapları haberimizde!
Oktay Usta'ya ne oldu?

Gerçek ismi Oktay Aymelek olan ama halk tarafından Oktay Usta olarak bilinen, FETÖ'nün televizyonunda yıllar boyunca yemek programı yapan Oktay Usta'dan haber alınamıyor. FETÖ'ye verdiği desteği televizyon kanalı kapandıktan sonra da devam ettiren en son "Demokrasi pilavını" dağıtılırken görülen Oktay Usta nerede?

Sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına giren Oktay Usta'nın yaşanan darbe sürecinden sonra ne yaptığını merak edenler, kendisini FETÖ'ye destek verdiği için eleştiren ve kızan takipçileri sosyal medya hesabına yazılar yazdı. Programına birçok ünlü ismi konuk eden Oktay Usta'nın ne olacağı merak konusu.

OKTAY USTANIN DARBE GİRİŞİMİNDEN SONRA YAZDIKLARI

 

15 Temmuz günü yaşanan darbe girişiminin ertesi günü Türkiye Bayrağını paylaşan Oktay Usta'ya çokça eleşri geldi.

 

Bolu'da olduğunu bildiren Oktay Usta 17 Temmuzda da : "Allah devletimize, vatanımıza, milletimize zeval vermesin. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine Rabbim sabır versin.." ve "Bugün birlik zamanı.. Kardeşlik zamanı..