Okul alışverişine dair ne varsa Adese’de var

Kampanya ve indirimleriyle alışverişi kazanca dönüştüren Adese, okula dönüş heyecanı yaşayan öğrencilere sunduğu kampanyalarıyla öğrencilerin ve ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Okul alışverişine dair ne varsa Adese’de var

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kırtasiye ürünlerini uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor. Pek çok lisanslı ürünün satışını gerçekleştiren Adese, raflarında sadece Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı ürünlere yer veriyor ve öğrencilerin sağlığını tehdit edecek hiçbir ürünün satışına izin vermiyor.  Adese’de; okul çantasından yardımcı kitaplara, defterden kalem setlerine, çeşit çeşit boyalardan öğrenci kıyafetlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor. Adese müşterileri; tüm okul gereçlerini, özel olarak dizayn edilen kırtasiye bölümlerinde, bir arada bulabiliyor.

Gıda, temizlik ve telekomünikasyon dışındaki ürün kategorileri ve kırtasiye ürünlerinden anlaşmalı banka kartlarıyla yapacakları 50 lira ve üzeri alışverişlerde 9 taksit imkânına da sahip olan Adese müşterilerini mercek altında ve kartopu kampanyalarında kırtasiye ürünlerine özel hazırlanan indirimler de bekliyor.

Bonus’a, Adese’de 15 Lira Bonus!

Adese’de, Bonus Kartla 30 Eylül’e kadar farklı günlerde ve tek seferde 2 kez 75 Lira ve üzeri alışveriş yapan alışverişçiler 15 lira Bonus Puan kazanabiliyor. Garanti Bonus, Money, Flexi kredi kartları için geçerli olan kampanyadan kazanılan bonuslar, 5 Ekim - 31 Aralık 2016 tarihleri arasında kullanılabiliyor.

Konfeksiyon ve Ayakkabıda Muhteşem Sezon Finali

Adese, yazlık konfeksiyon ve ayakkabı ürünlerinde müşterileri için muhteşem sezon finali kampanyası da başlattı. Kampanya kapsamında Adese marketlerinde gömlekten pantolona, etekten bluza, ayakkabıdan çantaya kadar yüzlerce üründe yüzde 50’ye varan kasada indirim fırsatı uygulanıyor.