Okul ihtiyaçları kermesle karşılanıyor

Konya Haberi... Meram Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okulunda Okul Aile Birliği, aldığı kararla okulun ihtiyaçlarını karşılamak için kermes düzenledi.
Okul ihtiyaçları kermesle karşılanıyor

Meram Şükrü Doruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okulunda öğrencilerin daha sağlıklı ve kapsamlı eğitim alabilmeleri için veliler kolları sıvadı. Öğrencilerin başarılarına şahit olan veliler, okulundaki laboratuvardaki mikroskop ve diğer malzemeler, kapıların tamiratı, TEKNOFEST’e katılmak için gerekli olan malzemeler ve diğer eğitim araç ve gereçlerinin alınması için okul bahçesinde kermes düzenleme kararı aldılar.

okul-ihtiyaclari-kermesle-2.jpeg

Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Toker tarafından planlanan ve diğer velilerin de onaylanmasıyla kermes projesi hayata geçti.

Başkan Toker, öğrencilerin eğitimlerinde gerekli olan araç ve gereçlerin alınması için böyle bir kermes düzenlediklerini dile getirdi. Kermesin açılışına katılan ve destek veren, İl ve ilçe Mille Eğitim Müdürlerine teşekkür eden Toker, elde edilen gelirin tamamının okul için harcanacağını da söyledi.

•EROL ÇİMEN

okul-ihtiyaclari-kermesle-3.jpeg

okul-ihtiyaclari-kermesle-5.jpeg

Etiketler :