On kişilik aileden TEOG birincisi çıktı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ikinci dönem sınavında Türkiye birincileri arasında yer alan İrem Toprak, ilçenin ve ailesinin gurur kaynağı oldu.
On kişilik aileden TEOG birincisi çıktı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ikinci dönem sınavında Türkiye birincileri arasında yer alan İrem Toprak, ilçenin ve ailesinin gurur kaynağı oldu.

On kişilik ailenin en küçüğü olan ve Tatvan İmam Hatip Ortaokulu'nda eğitim gören Toprak, 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG ikinci dönem sınavında 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak, Türkiye birincileri arasında yer aldı.

Toprak, gazetecilere yaptığı açıklamada, sonuçların açıklanmasıyla yaşadığı mutluluğu sınıf arkadaşları, öğretmenleri ve ailesiyle paylaştığını söyledi.

"Bir İmam Hatipli olarak bu başarıyı elde etmekten büyük gurur duyuyorum"

Başarısını, düzenli çalışmaya, ailesinin ve öğretmenlerinin desteğine borçlu olduğunu anlatan Toprak, şöyle konuştu:

"Bir İmam Hatipli olarak bu başarıyı elde etmekten büyük gurur duyuyorum. Bu sene çalışmaya başladığımda, kendime 120'ye sıfır hedefi koymuştum. Evde düzenli olarak çalıştım, özellikle sabah okula gitmeden bir saat, akşam da okuldan geldikten sonra bir saat çalıştım. Okuldaki destekleme ve yetiştirme kurslarına devam edince başardım. Bu çalışma sürecinde her zaman bana destek veren aileme ve öğretmenlerime teşekkür ederim."