Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Önce Esed Katili Öldürüyordu, Şimdi Amerika Öldürüyor

Önce Esed Katili Öldürüyordu, Şimdi Amerika Öldürüyor

Suriyeli kardeşlerimizin makûs talihini düşünüyorum 2 gündür. Hüzünlü bir süreç tabi yaşananlar, Müslüman olmak ne kadar zor bu çağda;

Zalim Müslüman adam öldürüyor, Müslüman’ı öldürüyor, çocuk katili Esed adam öldürüyor Müslüman’ı öldürüyor, Nusayri adam öldürüyor Müslüman’ı öldürüyor,

Katil İsrail adam öldürüyor Müslüman’ı öldürüyor, İngiliz adam öldürüyor Müslüman’ı öldürüyor, Fransa adam öldürüyor Müslüman’ı öldürüyor, Alman adam öldürüyor Müslüman’ı öldürüyor,

Kardeşi bildiği Şiiler ya da İran adam öldürüyor Müslüman’ı öldürüyor, Çin adam öldürüyor Müslüman’ı öldürüyor, Rusya adam öldürüyor Müslüman’ı öldürüyor,

Amerika’nın 39 milyon dolarlık F-22'leri, Tomahawk füzeleri adam öldürüyor Müslüman’ı öldürüyor.

Allah’ım nasıl bir kâbustur böyle, nasıl bir acıdır bu yaşananlar? Müslüman’lar ne yazık ki hala bu kâbustan uyanamadı, en ağır bir şekilde kâbus her yerde devam ediyor.

Şu habere bakar mısınız?

“Suriye'deki IŞİD'e saldıran ABD ve 5 Arap ülkesine ait jetler masum sivilleri öldürüyor, örgüt kampları yerine ev ve dükkânları yıkıyor. Saldırılarda şu ana kadar Halep, İdlib, Rakka ve Deyre Zor'da 5'i çocuk 24 sivil hayatını kaybetti.” (Yeni Şafak 25.09.2014)

İnsanın içi parçalanıyor, hani ABD ve müttefikleri teröristleri vuracaktı, teröristlere karşı savaşacaklardır?

Adamların teröristten anladığı kesinlikle Müslüman kardeşlerimizdir… Kim Müslüman ise ABD için, Çin için, Rusya için, Almanya için, Fransa için, İngiltere için terörist anlamına geliyor.

Bugün Avrupa’nın Amerika’nın çocukları “Müslüman öldürme” kültürü ile büyüyorlar, adamlar ne kadar Müslüman öldürürlerse o kadar kahraman olacaklarına inanıyorlar.

Allah’ım bu nasıl bir dünyadır, bu nasıl bir hüzün?

Ben Suriye’ye gittim, İdlib’e de gittim, İdlib bugün Suriye’nin en sakin, en güvenli bölgesi. İdlib’i merkeze alın, aşağıya Akdeniz’e kadar ve yukarıya da Halep’e kadar bir çizgi çizin Suriye’nin bugün en güvenli bölgesi.

ABD burayı vuruyor. Yıllardır Esed katiline tek ses çıkaramayan, katliamlar karşısında tek bir adım atamayan Amerika şimdi “teröristlerle mücadele ediyorum” bahanesiyle Suriye’deki kardeşlerimizi öldürüyor.

Göz göre göre yapıyor, Esed pisliğinin oyuncağı gibi yapıyor, Türkiye’ye adeta rest çekerek yapıyor.

PKK’ya karşı, PYD’ye karşı, çocuk katili Esed’e karşı kılı kıpırdamayan ABD Suriye’deki kardeşlerimizi vuruyor, öldürüyor.

Amerika Esed’in arkasında olduğunu gösteriyor, Amerika PKK’nın, PYD’nin arkasında olduğunu gösteriyor, Türkiye’ye, Müslümanlara dost değil düşman olduğunu gösteriyor.

Amerika bu coğrafyayı kan gölüne çevirmekle, bu bölgede istikrarı yok etmekle bu coğrafyanın ‘kontrol edilebilir’ kalacağını zannediyor.

Suriye’de Müslüman katleden Amerika askerlerinin komutanı ise çok enteresan, çok tanıdık birisi,

ABD ve 5 Arap ülkesinin Suriye'de düzenlediği saldırıları ABD Genelkurmay Başkanlığı Operasyonlar Direktörü Korgeneral William C. Mayville komuta ediyor.

Sizin anlayacağınız çuvalcı kovboy… Bu adam müsveddesi, ülkemizin Özel Kuvvetleri'ni 4 Temmuz 2003'de Süleymaniye'deki karargâhlarından aldırıp Kerkük'teki Amerikan Hava Üssü'ne başlarına çuval geçirerek götürmüştü.

Hala onurumuza dokunan, bizim Amerika’yı hiçbir zaman dost olarak göremeyeceğimizi bize gösteren bir pislik böceği sizin anlayacağınız William C. Mayville…

İşte böyle bir Teksas kabadayısını Amerika özellikle bu süreçte daha fazla Müslüman katletmek için görevlendirmiş.

Çok açık yazıyorum, Amerika’nın IŞİD’le falan ilgileneceğini zannetmeyin, IŞİD’i yok etmek için, durdurmak için bugün Irak’a, Suriye’ye operasyon yapmıyor.

Amacı Türkiye’nin bölgedeki etkinliğini yok etmek, Türkiye’nin etkinlik alanlarına yerleşmektir. Türkiye bu kirli tezgâhı görmelidir, ben göreceğimizi de biliyorum da, şundan emin olun, IŞİD dâhil Ortadoğu’daki hiçbir terör örgütü ya da başka bir oluşum Müslüman’lara, Ortadoğu’ya, burnumuzun dibine, Amerika kadar zarar vermez, veremez.

Tabi burada insanı üzen Amerika Müslümanları vuruyor, hiçbir Müslüman ülkeden bir tepki gelmiyor. Daha da kötüsü Amerika ile birlikte Katar, Bahreyn, Suudi Arabistan, Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri de bu operasyona katıldı ve Suriye’de Irak’ta Müslüman öldürdü.

Bugüne kadar bir İsrailliyi öldüremeyen 5 Müslüman ülke bir kalemde Amerika ile birlikte Suriye’de 25 Müslüman’ı katlediverdi. Şimdi bu 5 ülke Müslüman mı? Bu 5 ülke Müslüman’sa ya da kendine “Müslüman’ım” diyorsa bu Müslümanlıktan Allah razı olur mu?

Bilemiyorum, her yönü ile acı, her yönü ile insanı sarsan saçma sapan gelişmeler yaşanıyor. Libya’da, Yemen’de, Irak’ta, Filistin’de, Suriye’de Müslüman katlediyor, Amerika’nın emriyle Müslümanlar.

Yazının sonunda bir şey daha ifade edeyim, bugün İdlib’ten Türkiye’ye kadar olan bölge zaten fiili olarak Esed’in kontrolünde değil ki, burada Esed’in bir egemenlik talebi yok. Bu bölge Ehli Sünnet inancı ile yıllarca dinlerini Müslümanlıklarını, İslam’ı tahrif etmeden yaşamış Müslüman kardeşlerimizin yoğun olarak yaşadığı yerler ve bu bölgede hiçbir şekilde İŞİD ya da El Nusra yok, herhangi bir terör faaliyeti yok.

Peki, Amerika burada ne arıyor?

Ah Müslümanlar ah, haydin bakalım IŞİD mavalı ile ortam oluşturuldu, kamuoyu hazırlandı, şimdi Amerika Müslüman öldürecek ve biz de bunu meşru göreceğiz, bu süreç başladı.

Hazırsınız değil mi?

İsrail’in bıraktığı yerden Amerika alıyor ve Ortadoğu’da Müslümanların belini kırmak için, Ehli Sünnet inancını yok etmek için zaman katliam zamanı.

Çalsın davullar…

Ağla Müslüman sen de haline ağla… 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR