Onlar Konya'nın 'özel' şampiyonları

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüpler Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda sprint ve orta mesafe koşularında Türkiye Şampiyonu olan sporculara Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'dan tebrik...
Onlar Konya'nın 'özel' şampiyonları

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı "Halk Günü" etkinliği çerçevesinde Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüpler Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda sprint ve orta mesafe koşularında Türkiye Şampiyonu olan sporcuları ağırladı.

konyanin-ozel-sampiyonlarina-tebrik-001.jpg

Başkan Pekyatırmacı ziyarete ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüpler Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda sprint ve orta mesafe koşularında Türkiye Şampiyonu olan sporcularımız Muhammet Eren Uysal, Emirhan Güleryüz, Berfin Yılmaz, Antrenör Savaş Bağhan ve sporcularımızın ailelerini misafir ettim. Özel sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyor, Milli Takımımızı temsil edecekleri uluslararası müsabakalarda başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

konyanin-ozel-sampiyonlarina-tebrik-001.jpg

konyanin-ozel-sampiyonlarina-tebrik.jpg

Etiketler :