Onur'dan çok konuşulacak sözler

Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep Kıvrak, Başakşehirspor ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından patladı.
Onur'dan çok konuşulacak sözler

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da kaleciOnur Kıvrak, karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya'ya eleştirilerde bulunarak, "26 yaşındayım ve futbolu bırakma noktasına geldim. Bu futbolu oynamak istemiyorum"dedi.

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan ve oldukça sinirli olduğu görülen milli kaleci, Trabzonspor'un hakkının yendiğini savunarak, "En son hakemlere bahane bulmak isterim. Şu ana kadar demeçlerimde hakemleri eleştirmedim. Ben anlayamıyorum, katlediyorlar. Öyle bir şey ki unutulmasın, bakılsın. Yediğimiz golden önce faul var ve oyun devam ettirildi. Hakeme bir şeyler söylüyoruz, bizi tahrik edici gülümsemeler, 'başımdan git' tarzı konuşmalarla karşılaşıyoruz" diye konuştu.

Onur Kıvrak, Türk futbolunda güvensiz bir ortamın olduğunu ileri sürerek, şunları kaydetti:

"Burada neyin mücadelesini veriyoruz. Trabzonspor, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir takımıdır. Avrupa'da ülkemiz için puanlar alıyoruz. Bizim sayemizde takımlarımız Şampiyonlar Ligi tehlikesiyle karşılaşmıyor. Ancak ülkemizde Trabzonspor bu haritadan çıkarıldı mı, ben mi bilmiyorum? Ülkemizin bir takımıyız. O kadar güvensiz bir ortam var ki neyin mücadelesini vereceğimizi bilmiyorum. 26 yaşındayım ve futbolu bırakma noktasına geldim. Bu futbolu oynamak istemiyorum. O kadar doluyum. Yıllardır hep aynı şeyler, gerçekten sıkıldım."