Furkan Bozoğlu

Furkan Bozoğlu

ORADA BİR 3 PUAN VAR UZAKTA!

ORADA BİR 3 PUAN VAR UZAKTA!

Ligde 25. haftaya gelinirken stresli günlerin de ne kadar uzakta olmadığını gittikçe anlıyoruz.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyon olma yarışı gündemi ne kadar yoğun ilgilendirse de alt sıralardaki kümede kalma macerası da aynı heyecanı ve başarısızlık korkusunu getiriyor takımlara.

KDÇ Karabükspor – Torku Konyaspor mücadelesi de işte o kümede kalma yarışı macerası için çok önemli bir karşılaşmaydı. Torku Konyaspor diğer takımlara nazaran daha iyi olsa da küme düşme potasına yaklaşmamak için en az bir puanla dönmeliydi. Şahsi fikrim de beraberlikti bu karşılaşmada. Taa ki Karabük ekibinin o maç öncesindeki bozuk psikolojisini, motivasyon düşüklüğünü ve artık bazı şeylerin kötüye gittiği düşüncesini fark etmeme kadar.

Mavi Ateşler karşılaşmaya başlar başlamaz vasat bir oyun ortaya koydu. Torku Konyaspor bu durumun fark eder etmez hücum hattındaki etkilerini gittikçe arttırdı. Önemli pozisyonlar bulsa da ilk yarı 0 – 0’lık beraberlikle tamamlandı.

Vasat herif Rangelov

Hemen hemen her yazımda Torku Konyaspor’un transfer politikası üzerinde durmuştum. Bu yazımda da üzerinde durmamda bir sakınca bulamıyorum. Hasan Kabze’nin sakatlanması, Gabrıel Torje’nin cezalı duruma düşmesi, Marıca’nın bitmeyen sakatlığının sürmesi Karabük maçının Rangelov için biçilmiş kaftan olması gerektiği görüşü sadece akıllarımızda kalmış ve Bulgar herifin vasat futbolunu yine sahnede görmüş olduk. Gönderilmesi gereken en baştaki futbolcudur Rangelov. 78 dakika Rangelov değil de Recep Aydın sahada olsaydı ne olurdu yani. Ancak bu kadar kötü bir futbol oynanabilir.

Bu takım bu sezon kümede kalmıştır.

Ligin bitimine Torku Konyaspor için 9 hafta kaldı. Bu haftalarda artık Balıkesirspor, Karabükspor, K. Erciyesspor, Çaykur Rizespor ve Sivasspor’un güreşlerini izleyeceğiz. Torku Konyaspor alınan bu 3 puan ile birlikte kümede kalmayı garantilemiştir.

FUTBOLDA NE ZAMAN MÜTEVAZI OLURUZ?

  • Rangelov’u takımdan ikinci kez sildikten sonra mütevazı oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Furkan Bozoğlu Arşivi
SON YAZILAR