Orta okulda şok olay! sınıfa girdi ve "Hz.İsa'yım" dedi ve...

Antalya Serik'teki bir ortaokulda görev yapan İngilizce öğretmeni, müfettişler tarafından soruşturuluyor.
Orta okulda şok olay! sınıfa girdi ve "Hz.İsa'yım" dedi ve...

Antalya'nın Serik ilçesinde "kendisinin Hazreti İsa  olduğu, kıyametin ne zaman kopacağını bildiği" yönünde iddialarda bulunan  İngilizce öğretmeni, hakkında açılan soruşturma kapsamında açığa alındı. 

Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gedik  Ortaokulunda İngilizce öğretmeni S.K'nin, 6. sınıf öğrencilerine "kendisinin  Hazreti İsa olduğunu söylediği ve kıyametle ilgili iddialarda bulunduğu" bilgisi  üzerine olaya müdahale ettiklerini belirtti.

Gerekli tahkikatı başlattıklarını anlatan Şimşek, "İlçe Milli Eğitim  Müdürüne talimat verdim. Öğretmenin bugün itibarıyla açığa alma işlemi  tamamlandı. Ayrıca olayla ilgili müfettiş istedik. Müfettiş gerekli soruşturmayı  yapacak. Taraflardan ve öğrencilerden bilgiler alınacak. Soruşturma sonrasına  göre hareket edilecek." dedi.

Gedik Mahallesi Muhtarı ve öğrenci velisi Halil Koca ise öğretmenin  okulda anlattığı konuların 11 yaşındaki bir çocuğun psikolojisinin  kaldıramayacağı içerikte olduğunu söyledi.

Öğretmenin bu davranışıyla kötü örnek olduğunu dile getiren Koca,  durumun gerekli mercilere iletildiğini, olayın takipçisi olacaklarını kaydetti.

Serik ilçesi Gedik Ortaokulunda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan  S.K. hakkında, 6. sınıf öğrencilerine "kendisinin Hazreti İsa olduğunu ve  kıyametin ne zaman kopacağını bildiği" yönünde iddialarda bulunduğuna ilişkin  şikayet üzerine, soruşturma başlatılmıştı.