Büşra Aksakbağı Ay

Büşra Aksakbağı Ay

Ortaçağ Papaları..

Ortaçağ Papaları..

Başsavcı Mustafa Alper..

Denizli'de hazırladığı FETÖ iddianamesi, darbe girişiminin ardından Türkiye'de hazırlanan ilk iddianame olmuştu. Darbe gecesi o kritik anlarda darbeyi durduran seyrini değiştiren isimlerden birisidir. Savcı Alper, darbe girişimini duyar duymaz Denizli'deki emir komutayı üstlenen Tugay Komutanı için tutuklama kararı verip aynı zamanda çok sayıda FETÖ operasyonuyla ilgili dosyaya bakmıştır.

Mekanı cennet olsun..

Bu acı kayıp ile beraber sapık bir hocaya(!) kendini adamış, ihanet çetesinin kanaat önderleri yine tüm pisliklerini ortaya saçtı.

Emre Uslu..

Düşman gördüklerine sürekli kaçacaksınız, sürüleceksiniz, asılacaksınız diye tehditler de bulunan fakat Amerika’dan ülkesine gelemeyen bu zavallılar, okyanus ötesinden ülkemize operasyon çekmeye devam ediyor.

Savcı Alper’le alakalı attığı tweetler üzerine firari FETÖ’cü Emre Uslu hakkında Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

Vatansız Emre Uslu’nun attığı tweet ise şöyle; “Denizli Başsavcısı binlerce masum kadın çocuk genci içeri tıktı. Üstüne kamyon devrilmiş ölmüş. Yaşasın zalimler için cehennem...” 

Binlerce masum insanın kanına girip hayatını mahveden, bu soysuzlara inananlar ülkesinde ceza çekerken Amerika’da sefa süren Emre Uslu Savcı hakkında böyle fütursuzca mesajlar yayınlayabiliyor. Üstelik ortaçağ papaları gibi oturduğu yerden herkesi cehenneme atıyor.

Allah, Başsavcı Mustafa Alper’den razı olsun..

*

Mustafa Armağan..

Bilimsellikten böylesine uzaklaşıp, yatak odasına girmek..

Tek kelime ile; Tarih yazarı olayım derken, magazin muhabiri olmak.

Bu ülkede Atatürkçü kesimden de, Atatürk’ü sevmediğini söyleyen kesimden de illallah ettik.

Her şeyin fazlası zarar.. Sevginin de nefretin de..

Atatürkçü maskesi altında halkı ötekileştiren, tepeden bakanlardan da bıktık, salt Atatürk nefretinden beslenenlerden de bıktık..

Bu ülkenin Atatürk ile derdi yok. Bunun üzerinden kendinize ekmek çıkarmaya çalışmayın artık.

Bu ülkenin Atatürkçüler ile daha doğru bir deyiş ile halkı hakir gören ve kendine Atatürkçü diyenler ile bir derdi var.

Kaldı ki ülkenin huzur ve sükûnete en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde toplumu kutuplaştıracak, kin ve nefret büyütecek, fitnenin önünü açacak bu açıklamaların iyi niyet ile uzaktan yakından bir alakası yok.

Neyse ki devlet büyükleri gereken cevabı verdi.

*

Devlet büyüklerinin gereken cevabı veremediği isimlerden birisi; Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı..

Sağlık sorunları sebebi ile serbest bırakıldı. Üstelik halkın bunca tepkisine rağmen hala içeri alınamıyor.

Vicdanlar yaralı.

Kavurmacı’ya tahliye, Adil Öksüz’ü salıveren hâkim daha yeni soruşturuluyor, Emre Uslu Amerika’da keyifte, Ekrem Dumanlı firari, FETÖ’nün kanaat önderleri serbest, Adil Öksüz’den haber alana aşk olsun..

Bu demokrasi ve adalet sadece dershane çaycısına kadar mı?

Önceki ve Sonraki Yazılar
Büşra Aksakbağı Ay Arşivi
SON YAZILAR