Osman Öztürk: Aykut Kocaman'la irtibat halindeyiz

1922 Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Osman Öztürk, "Aykut hocamız ve teknik heyetiyle de irtibat halindeyiz. Bu sistemin devamlılık arz edebilmesi için Aykut Hoca'nın bizimle olması çok büyük bir avantaj" ifadelerini kullandı.
Osman Öztürk: Aykut Kocaman'la irtibat halindeyiz

1922 Konyaspor Kulübünün yöneticilerinden Başkan Yardımcısı Osman Öztürk Radyospor Canlı Yayınına katıldı. Konyaspor'un pilot takımı hakkında tespitlerde bulunan Osman Öztürk, şunları belirtti; "Bildiğiniz gibi geçmiş yıllarda 2.ligde devam eden bir takımımızdı Anadolu Selçukspor. Haziran ayında Konyaspor yönetiminin almış olduğu karar neticesinde ismi 1922 Konyaspor olarak değiştirildi. Burada bulunmamızın ana amacı,  Konya halkını ve Konyaspor sevdalılarını ortak paydada buluşturarak 1922 Konyaspor’a verecekleri destekle tam manasıyla bir pilot takım yapısına büründürmek, şehriyle bütünleşmiş, futbol okulları ve altyapı takımları ile ortak çalışan bir pilot takımı oluşturmak. Hedeflerimiz arasında öncelikle geçen sene düşme potasından son anda kurtulan takımımızın bu sene ilk 10 da bulunmasını sağlamak, bir kaç sene içerisinde de 1.lig'de mücadele eden bir takım haline getirmek de var”

‘KONYASPOR’LA ÖRTÜŞEN BİR KULÜBÜZ’

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’la irtibat halinde olduklarını kaydeden Osman Öztürk, “Aykut hocamız ve teknik heyetiyle de irtibat halindeyiz. Bu sistemin devamlılık arz edebilmesi için Aykut Hoca'nın bizimle olması çok büyük bir avantaj. Çünkü; Aykut hocamızın prensipleri arasında kulübün kendi değerlerinden faydalanarak büyümesi ve alınan başarıların sürdürülebilmesi için istikrarlı bir mali yapının zorunluluğu var.  Bu anlamda da Konyaspor ile örtüşen bir kulübüz. Daha çok genç oyuncuları kadrosuna katmayı hedefleyen ve abartı borçlanmalara uzak olan bir kulüp yapısı oluşturmak en büyük arzumuz. Hem Konyaspor adına hem 1922 Konyaspor adına şuan tüm süreçler de bu şekilde ilerliyor…’