Osman Uzunkaya'dan yeni eser

Yeni Haber Gazetesi Yazarı Osman Uzunkaya yeni kitabı 'Hayat Aşktan İbaret'i yayınladı. Daha önce 'Manada Yücelmek' ve 'Hasretimsin' isimli kitaplarıyla okurlarının karşısına çıkan Uzunkaya, üçüncü eserini çıkardı.
Osman Uzunkaya'dan yeni eser

Bu kitapta aşk temasını işlediğini dile getiren Osman Uzunkaya, "Yeni kitabımızda aşk, sevgi, muhabbet, zaman zaman da dua temalı şiirlere yer verdik. 106 tane şiirimiz içerisinde yer alıyor. Şuanda yazarlar birliğinin kitap günleri standında bana verilen süre içerisinde kitaplarımı imzalıyorum. Güzel tepkiler, geri dönüşler alıyorum. Bu da bizi motive ediyor. Zaten bir yazarın en büyük beklentisi, okuyucusunun kendisinden memnun olmasıdır. Şuanda edebiyat çalışmalarıma devam ediyorum. Allah nasip ederse Yeni Haber Gazetemizde yer alan köşemde de yayınlamış olduğum 'Aşk Özlem ve Ötesi' konulu Hac hatıratımı kitaplaştıracağım. Eş zamanlı olarak da önümüzdeki yıl yeni bir hikaye kitabı kurgusu üzerinde çalışıyorum" şeklinde konuştu.

6-3-1-002.jpg

UZUNKAYA OKURLARIYLA BULUŞACAK

Osman Uzunkaya, yeni kitabı 'Hayat Aşktan ibaret' ile okurlarının karşısına çıkacak. Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kitap Fuarı'nda yeni eserini imzalayacak Uzunkaya'nın standı bugün saat 13.30 ile 17.30 arasında yarın da 09.00 ile 13.30 arasında açık olacak. Uzunkaya ayrıca 31 Ekim Cumartesi günü saat 14.00'te yazarlar birliğinin organize ettiği Kule Site'deki imza gününe katılacak.

KAYNAK: HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER