Osmaniye Belediyesi tercih günleri eğitim fuarı düzenliyor

Osmaniye Belediyesi, tercih günleri eğitim fuarı düzenliyor. "4 Yanlış 1 Doğruyu, Yanlış Tercih Geleceğini Götürür" sloganıyla düzenlenen ücretsiz...
Osmaniye Belediyesi tercih günleri eğitim fuarı düzenliyor

Osmaniye Belediyesi, tercih günleri eğitim fuarı düzenliyor. "4 Yanlış 1 Doğruyu, Yanlış Tercih Geleceğini Götürür" sloganıyla düzenlenen ücretsiz tercih günleri eğitim fuarı 22-28 Temmuz tarihleri arasında Cebelibereket Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Osmaniye Belediyesi ve İnovatif Akademi Eğitim ve Danışmanlık şirketi işbirliğinde düzenlenen fuarda, üniversite sınavına giren öğrenciler için doğru tercih ve kariyer planlama üzerine Türkiye'nin bir çok bölgesinden üniversite temsilcileri ve uzman rehberler tarafından ücretsiz tercih hizmeti verilecek. 22 Temmuz'da başlayacak ve 7 gün sürecek olan tercih günleri eğitim fuarı saat 09.00 ile 18.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Fuar ile ilgili Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Şehrimizde üniversite sınavına giren geleceğimizin teminatı gençlerimize doğru tercih yapabilmeleri konusunda rehberlik yapabilmek adına bu fuarı düzenliyoruz. Geleceğe yön çizebilmek noktasında faydalı olacağına inandığımız tercih günleri eğitim fuarına tüm gençlerimizi ve kıymetli ailelerinin katılımlarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA