Osmaniye'deki kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi

İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden ilkokul öğrencileriyle öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 14 kişiden 12'sinin cenazesi defnedildi.
Osmaniye'deki kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi

İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden ilkokul öğrencileriyle öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 14 kişiden 12'sinin cenazesi defnedildi.

Kazada yaşamını yitiren velilerden Hayriye Nur Seviner ile Beş Temmuz İlkokulu 3/A sınıfı öğrencisi kızı Nehir Uludağ'ın cenazeleri İskenderun Devlet Hastanesi morgundan alınarak Kaptan Paşa Camisi'ne getirildi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da katılımıyla burada yapılan törende, Seviner'in annesi Kamile ile babası Yusuf Seviner, kızlarının ve torunlarının tabutu başında uzun süre gözyaşı döktü.

Dede Seviner, torunun tabutu başında, "Beni yalnız bıraktın dedesi, beni yalnız bıraktın" diyerek ağladı.

Seviner, daha sonra kızının tabutu başında helallik isteyip, dua etti.

İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından anne ve kızı Çankaya Mezarlığı'na defnedildi.

Öte yandan, kazada yaşamını yitiren öğrencilerden Beritan Keyik ve annesi Sultan Keyik, yakınları Baver Keyik, öğrenci Umut Ayas, annesi Sevgi Ayas, kazada annesi ve kardeşi yaralanan anaokulu öğrencisi Bahadır Karakurt'un cenazeleri Çankaya Mezarlığı'nda, öğrenci Yağmur Keskin ile annesi Müzeyyen Keskin Karaağaç Konarlı Mezarlığı'nda, bir öğrencinin kardeşi Merve Gül Pembe Şekere Mezarlığı'nda, veli Meral Sarı da Güzelçay Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi. 

Öğretmen Ahmet Cebeci'nin cenazesinin yarın İskenderun ilçesinde toprağa verileceği, şoför Feruşah Esen'in cenazesinin ise Diyarbakır'a gönderileceği öğrenildi.