Osmanlı Mahallesi Tennuri Caddesi’nde Asfaltlama Çalışması

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Osmanlı Mahallesi'nde yol yenileme ve genişletme çalışmalarının devam ettiğini bu kapsamda alt yapısı...
Osmanlı Mahallesi Tennuri Caddesi’nde Asfaltlama Çalışması

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Osmanlı Mahallesi'nde yol yenileme ve genişletme çalışmalarının devam ettiğini bu kapsamda alt yapısı tamamlanan Tennuri Caddesi'nde asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi.

2400 ton asfalt …

Osmanlı Mahallesi'nde yer alan Battalgazi Bulvarı ile Prof. Dr. İhsan Ketin Bulvarını birbirine bağlayan TENNURİ CADDESİNİN önemli bir yol olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, TENNURİ CADDESİNİN tüm alt yapısının tamamlandığını, Kaski, Elektrik Şirketi, Kayserigaz ve Ptt ile ortak çalışıldığını şimdi de asfalt çalışmasına başlanıldığını kaydetti.

1150 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğinde…

Melikgazi de seri, güvenli ev etkin ulaşım için alternatif yollara büyük önem verdiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Osmanlı mahallesinde yollar tamam…

"Melikgazi Belediyesi olarak Osmanlı Mahallesi'nde ulaşımda alternatif yolları da açarak ulaşımı daha seri ve güvenli hale getirdik. TENNURİ CADDESİ ile iki yolu değil aynı iki semti birbirine bağlıyor. Çünkü Selçuklu ile Çaybağlarına bağlantı yolu olarak hizmet vermektedir. Bu amaçla Osmanlı TENNURİ CADDESİ önemli sokak olup, 1150 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindedir. Tüm alt yapısını tamamladık. Bölge halkına ve şehrimize hayırlı olsun."

Osmanlı Mahallesi Tennuri Caddesi’nde Asfaltlama Çalışması

Kaynak: