Abdullah Acıbadem

Abdullah Acıbadem

OSMANLI RUHU ERDOĞAN İLE YENİDEN DOĞDU

OSMANLI RUHU ERDOĞAN İLE YENİDEN DOĞDU

Ülkemiz jeopolitik konum itibari ile tüm dünya ülkelerinin gözünde parçalanmak ve bölünmek istenilen bir statüdedir . Buna rağmen bugüne kadar yapılan bütün hain girişimler başarısızlıkla sonuçlanmıştır . Bizi 40 yıldır terör ile mücadelede karşı karşıya bıraktılar . Şimdiye kadar yapılan ekonomik ve siyasi darbelerin üstesinden nasıl geldik ise aynı şuur ile mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.

15 temmuz gecesi tüm dünyaya dosta ve düşmana kahramanca verilen mesaj vatanın bölünmezliği , demokrasinin ve milli iradenin egemenliğinin yansımasıydı. Yeniden tarih yazan halkımız ülkemizin bekâsı ve mevcudiyeti için hiç bir fedakarlıktan kaçmadığını göstermiştir . Ülkemizi bölmeye çalışan şer güçlerine bu milletin gerektiği zaman nasıl tek yürek olduğunu bir kez daha gösterdik. Yurtiçinde ve yurtdışında sırtını emperyalist güçlere dayayan tüm terör örgütlerinin kökünü taşıdığımız bu ruh ile kazıyacağız.

 

Dünya çapındaki siyasi dalgalanma üstüne bir de bize operasyon çekme gayretinde olanlar da eklenince mücadele tarihi zirvesine çıktı. Tanklara ve savaş uçaklarına boyun eğmemiş milleti alçak planlar ile terbiye edeceklerini zannediyorlar ama nafile. Vatan hainlerinin darbe planını başlarına yıkacağız.

Gezi olayları , 17-25 Aralık yargı kumpası, sokak kalkışmaları, darbe girişimi ile hedefine ulaşamayanlar yine harekete geçtiler. Bizi diz çökerterek başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve hükümetine pes ettirmek birinci hedefleri olan fetö ve diğer örgütleri çağrıya devam ediyorlar.  Ülkemizi terörle ve FETÖ darbesiyle yıkamadılar kumaşlar  ile yıkmak istiyorlar. Ama başaramayacaklar çünkü izin vermeyeceğiz. Bütün bununla bitmiyor tabi ki yaşananlar. Nükleer ve ekonomik denklemlere yönelik saldırılar sürerken bizde kenetlenmeye, gücümüze güç katmaya devam ediyoruz.

Amaç açık ve net. Siyasi ve terör baskılarıyla diz çöktürülemeyen devletimize kumpas kurarak tekrar tekrar daha şanslarını denemek. Türkiye'yi durdurmak için her yolu deneyen şer odakları, hain darbe girişimine dur diyen milli iradeyi haince girişimler ile karşı karşıya bırakarak, Türkiye'mize farklı tür darbeler vurma peşindeler. 15 Temmuz gecesi amacına ulaşamayan örgütler bizi dizginlemeye çalışıyorlar. 17-25 Aralık ve 15 Temmuz'da yapamadıkları darbeyi şimdi savaş taktikleri üzerinden yapmaya çalışan üst akıl taşeronlarına karşı millet olarak devletimizin ve hükümetimizin yanındayız.

Ne içerdeki ne de dışarıdaki hainlerin  başarmasına izin vermeyeceğiz Allah'ın izniyle. Tanklara , F-16 ve silahlara karşı bedenini ortaya koyan bu milleti alt edeceğinizi mi sanıyorsunuz siyonizm uşakları ?

Sorarım size ! 15 Temmuz'da tankların tüfeklerin altında yenilmeyen bu millet oynanan oyunların karşısında da yenilmeyecektir. Yedi düvele ecdadıyla meydan okuyan neslin ezileceğini düşünen zavallı zihniyet bu millet sizi kanınızla boğacaktır. Halkımız nasıl ki 15 Temmuz'da tankların önüne yatıp bu vatan için göğsünü siper ettiyse bundan sonra da yine siper edeceğinden kimsenin şüphesi yoktur. 15 temmuzda hainlere karşı canını sakınmayan halkımız şimdi suni olarak yükseltilen gündem ile mücadelenin de üstesinden gelecek.

 

Unutmayalım ki; bizi koruyan ve kollayan mazlumlarımız, gözü yaşlı analarımızın duâları var. Ümmetin hakkını savunan ve mazlumun yanında olan ekonomisiyle, sanayisiyle ve kültürel zenginlikleri ile büyük Türk Devleti'nin dünya üzerinde söz sahibi olmasını istemeyecekler. Ama şunu da biliyoruz ki boş durmayacaklar her türlü kumpası ve fitneyi denemeye devam edecekler.

Bize darbeleri yapanlar da yaptıranlar da belli. Kimsenin bu ülkeyi bölmeye parçalamaya gücü yetmez yetmeyecek. Bilmiyorlar ki Türkiye bunun da üstesinden gelecek.

Bugün kahraman güvenlik güçlerimiz yakın tarihimizin en büyük mücadelelerinden birini yönetiyor. Tüm dünyanın gündeminde ilk sırada yer alan Afrin Operasyonumuzu başarıyla yürüten kahraman Mehmetçik’lerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Zeytin Dalı Operasyonu ülkemizde büyük bir milli beraberlik oluşturdu. İkinci bir 15 Temmuz ruhu yaşıyoruz. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ve teröristler bunun hesabını verecektir. Bize düşen tarihten ders almaktır ve reisimizin söylediği gibi; bir olmaktır, iri olmaktır, diri olmaktır ve hep birlikte Türkiye olmaktır.

Ülkemizin bekası için son derece kritik Afrin Operasyonu ve Zeytin Dalı Harekatı’nı çok iyi anlamamız gerekiyor. Afrin konusunda kararlıyız asla geri adım atmayacağız. Sınırlarımız içindeki ve dışında konuşlanmış teröristleri birer birer etksiz hale getirmek konusunda kararlıyız. Merkeze girmemize çok az kaldı Allah’ın izni ile.

Geleceğimiz için buna mecburuz. Çünkü başka Türkiye yok. Biz ezanımızla ve bayrağımızla kimsenin bölmeye gücünün yetmeyeceği büyük ve güçlü Türkiye'yiz. Bu egemenlik, halkın iradesi ile seçilen Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı ile meydanlara inip tanklara, uçaklara ve silahlara aldırmadan can verilerek yazılmış bir destandır. Bu destan ile milli irade yumruğu tüm hain, terörist ve bölücü zihniyetin tepesine inmiş hainlerin tüm planlarını boşa çıkardı. Yüce Rabbimiz nurunu tamamlayacak ve mazlum coğrafyalarını en kısa zamanda düzlüğe çıkaracaktır inşallah .

Unutulmamalı Ki !?

Sahipsiz vatanın batması haktır ;

sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır .

Önceki ve Sonraki Yazılar
Abdullah Acıbadem Arşivi
SON YAZILAR