Osmanlıspor topbaşı yaptı

UEFA Avrupa Ligi’ne katılacak olan Osmanlıspor, sabah sağlık kontrolünden geçerken, akşam saatlerinde ise yeni sezonun ilk antrenmanını yaptı.
Osmanlıspor topbaşı yaptı

UEFA Avrupa Ligi maçlarından dolayı erken toplanan Mor-Sarılılar, bugün topbaşı yaptı. Ankara Acıbadem Hastanesi’nde dün sabah saatlerinde Başkent ekibinin Türk oyuncuları ve teknik ekip sağlık kontrolünden geçerken, salı günü ise yabancı oyuncular kontrolden geçecek. İlk olarak kan ve idrar örnekleri alınan oyuncular ve teknik ekip daha sonra göz, kulak-burun-boğaz, ortopedi, dahiliye ve genel cerrahi polikliniklerinde muayene oldu. Sağlık kontrolü, solunum ve efor testiyle sona erdi.
Öğlenden sonra Batıkent Tesisleri’nde toplanan takımın tüm oyuncuları sahanın yeniden düzenlenmesinden dolayı Ostim Stadı’nda antrenmana çıktı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde UEFA Avrupa Ligi hazırlıklarına start veren Başkent ekibi, çalışmalara ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra dar alanda çeşitli pas organizasyonları deneyen Mor-Sarılılar, 1 saat süren antrenmanı tamamladı.